Artikel top billede

Salesforce klar med første store produktlancering efter milliard-opkøb af Slack

Efter Salesforce opkøb af Slack til 27,7 milliarder dollar er selskabet nu klar med første produktlancering, der er en kombination af de to selskabers løsninger.

Efter Salesforce milliardopkøb af Slack er CRM-giganten nu klar med den første store produktlancering.

Under paraplyen 'Slack-First Customer 360' vil en række nye funktioner se dagens lys, oplyser Salesforce i en meddelelse til Computerworld.

Denne alt-i-en-løsning kombinerer funktionerne fra Salesforce med det bedste fra slack. Dette skal skabe en ny digital hub, der kan hjælpe virksomheder med at styrke produktiviteten, arbejde remote og forbinde teams, oplyser Salesforce.

"Salesforce og Slack har skabt det digitale HQ for at hjælpe virksomheder med at tilpasse sig og komme tilbage på vækstporet i en digital verden, hvor arbejde kan foregå alle steder”, siger Bret Taylor, COO for Salesforce og fortsætter:

"Dette er kun begyndelsen for Slack-First Customer 360, som grundlæggende vil være med til at forandre den måde, vi arbejder på ved at forbinde medarbejdere, kunder og partnere samt de apps, de bruger, på én enkelt platform."

Du kan læse mere om lanceringen her.

Opkøb for 27,7 milliarder dollar

21. juli blev handlen endeligt godkendt af de amerikanske konkurrencemyndigheder.

Derved kunne Salesforce overtage kommunikationsplatformen Slack for svimlende 27,7 milliarder dollar, eller hvad der svarer til over 166 milliarder danske kroner,

Salecesforce afgav købsbuddet på Slack helt tilbage i slutningen af 2020.

"Vi kunne ikke være mere begejstrede for at have Slack som en del af Salesforce-familien ved at kombinere den førende CRM-platform og den banebrydende digitale platform til arbejde overalt i verden," udtalte Marc Benioff, formand og administrerende direktør for Salesforce, i forbindelse med overtagelsen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere