Artikel top billede

Salesforce klar med første store produktlancering efter milliard-opkøb af Slack

Efter Salesforce opkøb af Slack til 27,7 milliarder dollar er selskabet nu klar med første produktlancering, der er en kombination af de to selskabers løsninger.

Efter Salesforce milliardopkøb af Slack er CRM-giganten nu klar med den første store produktlancering.

Under paraplyen 'Slack-First Customer 360' vil en række nye funktioner se dagens lys, oplyser Salesforce i en meddelelse til Computerworld.

Denne alt-i-en-løsning kombinerer funktionerne fra Salesforce med det bedste fra slack. Dette skal skabe en ny digital hub, der kan hjælpe virksomheder med at styrke produktiviteten, arbejde remote og forbinde teams, oplyser Salesforce.

"Salesforce og Slack har skabt det digitale HQ for at hjælpe virksomheder med at tilpasse sig og komme tilbage på vækstporet i en digital verden, hvor arbejde kan foregå alle steder”, siger Bret Taylor, COO for Salesforce og fortsætter:

"Dette er kun begyndelsen for Slack-First Customer 360, som grundlæggende vil være med til at forandre den måde, vi arbejder på ved at forbinde medarbejdere, kunder og partnere samt de apps, de bruger, på én enkelt platform."

Du kan læse mere om lanceringen her.

Opkøb for 27,7 milliarder dollar

21. juli blev handlen endeligt godkendt af de amerikanske konkurrencemyndigheder.

Derved kunne Salesforce overtage kommunikationsplatformen Slack for svimlende 27,7 milliarder dollar, eller hvad der svarer til over 166 milliarder danske kroner,

Salecesforce afgav købsbuddet på Slack helt tilbage i slutningen af 2020.

"Vi kunne ikke være mere begejstrede for at have Slack som en del af Salesforce-familien ved at kombinere den førende CRM-platform og den banebrydende digitale platform til arbejde overalt i verden," udtalte Marc Benioff, formand og administrerende direktør for Salesforce, i forbindelse med overtagelsen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere