Her er hele listen:Sådan klarer 50 danske it-virksomheder sig i Computerworlds store image-undersøgelse

Artikel top billede

Corona-udbrud i Sydøstasien forstærker chipmangel

Coronaudbrud i elektronikproducerende sydøstasiatiske lande har ført til flere nedlukninger, og det kan være med til at forstærke chipmanglen.

Den danske tech-virksomhed Sciteq er et af mange selskaber, der i øjeblikket er ramt manglen på computerchip, og den situation er blevet forstærket af smitteboom i elektronikproducerende sydasiatiske lande.

Det skriver Børsen.

Sciteq er ifølge Børsen afhængig af en særlig mikrochip, hvor den sydøstasiatiske leverandør kun kan levere 10 procent af det lovede antal.

Peter Bay Kirkegaard, der er seniorchefkonsulent med fokus på global handel og inveteringer hos DI, oplyser til Børsen, at det blandt andet skyldes nye coronanedlukninger af fabrikker i Sydøstasien.

“Problemet er stigende og spreder sig nu som ringe i vandet,” siger Peter Bay Kirkegaard til Børsen.

Han påpeger samtidig, at mindre virksomheder er i større risiko for at blive klemt, fordi leverandørerne ofte vil prioritere deres store kunder højest.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere