Artikel top billede

Apple skruer op for sin streaming-satsning: På vej med meget mere indhold

Til næste vil der blive tilført meget mere indhold til Apples streamingtjeneste Apple TV+.

Det er knap to år siden, at Apple lancerede sin streamingtjeneste Apple TV+, men tjenesten halter stadigvæk et godt stykke efter store konkurrenter som Disney+, Netflix og Amazon.

Men det får ikke Apple til at kaste håndklædet i ringen. Tværtimod planlægger Apple ifølge Silicon Valley-mediet The Information at skrue markant op for sine investeringer i tjenesten.

Apple forventer således at publicere dobbelt så meget indhold på tjenesten til næste år, hvilket vil betyde, at tjenesten mindst en gang om ugen vil få tilført nyt indhold.

Derudover forventer Apple også at investere 500 millioner dollar i markedsføring af tjenesten.

40 millioner brugere

Analytikere vurdere ifølge The Information, at tjenesten har 40 millioner brugere i dag, hvor af halvdelen er betalende kunder, mens den sidste halvdel af adgang via gratis prøveabonnementer.

Apple hidtil største streaminghit er sportskomedien Ted Lasso, der netop nu er i gang med sin anden sæson.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere