Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

Den kommende Surface Pro 8 vil sandsynligvis dele skærmstørrelse med Surface Pro X (Foto: Microsoft PR)

Stort læk: Surface Pro 8 får to vigtige opdateringer

Den næste generations af Microsoft Surface Pro tablet får en væsentlig overhaling af skærmen og måden, som lagerpladsen tilgås.

Der er blot få dage til, at Microsofts produktchef Panos Panay forventes at præsentere en helt ny kollektion af Surface-enheder til den brede offentlighed.

Men allerede nu ser det ud til, at Microsofts kommende toptablet, Surface Pro 8, bliver langt mere flydende og smooth i brug, takket være ny 120 Hz skærmteknologi.

Det fremgår af et lækket salgsopslag, skriver netmediet The Verge.

Heraf fremgår det, at skærmen vil vokse til 13 tommer mod 12,3” i dag, og den altså vil blive mere responsiv.

Til gengæld skulle den revidere Surface Pro tablet vrage de klassiske USB-A porte til fordel for to gange USB-C porte med Thunderbolt.

Inde i maskinen vil man finde 11. generations Core processorer fra Intel, mens lagerpladsen skulle modsat tidligere modeller være nem at opgradere, lyder det.

Alt dette skal være med til at drive Microsofts spritnye Windows 11 styresystem, som her vil følge med de nye Surface enheder.

Den nye maskine skulle ifølge verserende rygter akkompagneres af en mindre Surface Go 3, en revideret Surface Book 4 og en overhalet Surface Pro X samt en afløser til den Android-baserede Surface Duo og dennes dobbeltskærm.

Disse vil blive præsenteret ved et dedikeret event 22. september klokken 17.00 dansk tid.