Artikel top billede

Den danske app-bank Lunar blæser til krig mod Mobilepay

App-banken Lunar lancerer en helt ny funktion til webshops, og dermed blæser milliard-selskabet nu til krig mod Mobilepay.

Den fremadstormende danske app-bank Lunar blæser nu til krig mod Mobilepay, og kaster sig direkte ind i kampen om det lukrative betalingsmarked.

Det skriver Finans.

Det første skud i kampen mod Mobilepay bliver løsnet senere på efteråret, når Lunar lancerer et nyt produkt ved navn Lunar Checkout, der skal gøre det lettere for selskabets 350.000 kunder at handle på nettet.

Med den nye funktion behøver Lunar-kunderne blot at indtaste deres telefonnummer, når de handler online og kan dermed springe detaljer om adresser og betalingsoplysninger over.

”Vi vil både gøre noget for webbutikkerne og slutbrugerne, for konto til konto-løsningen er ikke blot billigere, men kan også føre til en højere konverteringsrate - altså flere salg. Det er hovedtanken,” siger Ken Villum Klausen, der er stifter af Lunar og samtidig selskabets topchef.

Minder om Mobilepay-produkt

Lunar Checkout har mange lighedspunkter med Mobilepays produkt Mobilepay Checkout, der også betyder, at Mobilepay-kunder kan slippe for at oplyse forsendelsesoplysninger, når de bruger Mobilepay til at handle online.

I sommer fik Lunar tilført 1,5 milliarder kroner i en kæmpe investeringsrunde, hvor blandt andet ventureselskaberne Heartland og Kinnvik deltog sammen med den kinesiske tech-gigant Tencent.

I løbet af de seneste otte måneder har Lunar samlet set fået til ført 3,6 milliarder kroner i ny kapital.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere