Artikel top billede

Den danske app-bank Lunar blæser til krig mod Mobilepay

App-banken Lunar lancerer en helt ny funktion til webshops, og dermed blæser milliard-selskabet nu til krig mod Mobilepay.

Den fremadstormende danske app-bank Lunar blæser nu til krig mod Mobilepay, og kaster sig direkte ind i kampen om det lukrative betalingsmarked.

Det skriver Finans.

Det første skud i kampen mod Mobilepay bliver løsnet senere på efteråret, når Lunar lancerer et nyt produkt ved navn Lunar Checkout, der skal gøre det lettere for selskabets 350.000 kunder at handle på nettet.

Med den nye funktion behøver Lunar-kunderne blot at indtaste deres telefonnummer, når de handler online og kan dermed springe detaljer om adresser og betalingsoplysninger over.

”Vi vil både gøre noget for webbutikkerne og slutbrugerne, for konto til konto-løsningen er ikke blot billigere, men kan også føre til en højere konverteringsrate - altså flere salg. Det er hovedtanken,” siger Ken Villum Klausen, der er stifter af Lunar og samtidig selskabets topchef.

Minder om Mobilepay-produkt

Lunar Checkout har mange lighedspunkter med Mobilepays produkt Mobilepay Checkout, der også betyder, at Mobilepay-kunder kan slippe for at oplyse forsendelsesoplysninger, når de bruger Mobilepay til at handle online.

I sommer fik Lunar tilført 1,5 milliarder kroner i en kæmpe investeringsrunde, hvor blandt andet ventureselskaberne Heartland og Kinnvik deltog sammen med den kinesiske tech-gigant Tencent.

I løbet af de seneste otte måneder har Lunar samlet set fået til ført 3,6 milliarder kroner i ny kapital.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere