Artikel top billede

(Foto: Facebook)

Tracebook eller Boomerville? Nettet eksploderer med bud på nyt navn til Facebook

Det mulige forestående navneskift for Facebooks moderselskab har fået netbrugere over hele verden til at levere en sværm af vittige og tankevækkende bud på et nyt navn.

Folkeviddet kender ingen grænser - og da slet ikke på nettet, hvor Facebooks mulige navneskift for moderselskabet har affødt en sværm af mere eller mindre seriøse bud. Det skriver Reuters.

Folkene bag mange af de vittige bud har dog misset den vigtige detalje, at det altså ikke er selve det sociale medie Facebook, som det mulige navneskift drejer sig om, men moderselskabet.

Det mulige navneskift hænger til dels sammen med et ønske om at knytte selskabet yderligere til det store metaverse-projekt, som Facebook satser stort på.

Derfor er ‘Meta’ et bud på et nyt navn i den absolut mere seriøse ende.

Ellers er nogle af de mere vittige bud ‘Zuckerverse’, ‘Timesuck’ og ‘Faceplant’. Eller hvad med ‘Bookface’, ‘Facegram’, ‘Facetagram’, ‘FreeFace’, ‘FreeTalk’ eller ‘World Changer’?

Det faktum, at Facebook næsten udelukkende er befolket af modne og ældre, efter de unge er flygtet til sociale medier som Instagram, Snapchat og TikTok, har også affødt en stribe vittige forslag.

‘Teenage Wasteland’ eksempelvis. Og ‘Boomerville’

En enkelt foreslår ‘The Old People's App’, for det er præcis det, de unge kalder Facebook.

Andre bud tager udgangspunkt i de skandaler, som navneskiftet angiveligt gerne skulle distancere selskabet fra, så de har nok heller ikke de bedste chancer.

Men derfor er bud som ‘Fakebook’ og ‘Tracebook’ jo alligevel meget sjove.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere