Artikel top billede

(Foto: Facebook)

Tracebook eller Boomerville? Nettet eksploderer med bud på nyt navn til Facebook

Det mulige forestående navneskift for Facebooks moderselskab har fået netbrugere over hele verden til at levere en sværm af vittige og tankevækkende bud på et nyt navn.

Folkeviddet kender ingen grænser - og da slet ikke på nettet, hvor Facebooks mulige navneskift for moderselskabet har affødt en sværm af mere eller mindre seriøse bud. Det skriver Reuters.

Folkene bag mange af de vittige bud har dog misset den vigtige detalje, at det altså ikke er selve det sociale medie Facebook, som det mulige navneskift drejer sig om, men moderselskabet.

Det mulige navneskift hænger til dels sammen med et ønske om at knytte selskabet yderligere til det store metaverse-projekt, som Facebook satser stort på.

Derfor er ‘Meta’ et bud på et nyt navn i den absolut mere seriøse ende.

Ellers er nogle af de mere vittige bud ‘Zuckerverse’, ‘Timesuck’ og ‘Faceplant’. Eller hvad med ‘Bookface’, ‘Facegram’, ‘Facetagram’, ‘FreeFace’, ‘FreeTalk’ eller ‘World Changer’?

Det faktum, at Facebook næsten udelukkende er befolket af modne og ældre, efter de unge er flygtet til sociale medier som Instagram, Snapchat og TikTok, har også affødt en stribe vittige forslag.

‘Teenage Wasteland’ eksempelvis. Og ‘Boomerville’

En enkelt foreslår ‘The Old People's App’, for det er præcis det, de unge kalder Facebook.

Andre bud tager udgangspunkt i de skandaler, som navneskiftet angiveligt gerne skulle distancere selskabet fra, så de har nok heller ikke de bedste chancer.

Men derfor er bud som ‘Fakebook’ og ‘Tracebook’ jo alligevel meget sjove.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere