Artikel top billede

(Foto: Facebook)

Tracebook eller Boomerville? Nettet eksploderer med bud på nyt navn til Facebook

Det mulige forestående navneskift for Facebooks moderselskab har fået netbrugere over hele verden til at levere en sværm af vittige og tankevækkende bud på et nyt navn.

Folkeviddet kender ingen grænser - og da slet ikke på nettet, hvor Facebooks mulige navneskift for moderselskabet har affødt en sværm af mere eller mindre seriøse bud. Det skriver Reuters.

Folkene bag mange af de vittige bud har dog misset den vigtige detalje, at det altså ikke er selve det sociale medie Facebook, som det mulige navneskift drejer sig om, men moderselskabet.

Det mulige navneskift hænger til dels sammen med et ønske om at knytte selskabet yderligere til det store metaverse-projekt, som Facebook satser stort på.

Derfor er ‘Meta’ et bud på et nyt navn i den absolut mere seriøse ende.

Ellers er nogle af de mere vittige bud ‘Zuckerverse’, ‘Timesuck’ og ‘Faceplant’. Eller hvad med ‘Bookface’, ‘Facegram’, ‘Facetagram’, ‘FreeFace’, ‘FreeTalk’ eller ‘World Changer’?

Det faktum, at Facebook næsten udelukkende er befolket af modne og ældre, efter de unge er flygtet til sociale medier som Instagram, Snapchat og TikTok, har også affødt en stribe vittige forslag.

‘Teenage Wasteland’ eksempelvis. Og ‘Boomerville’

En enkelt foreslår ‘The Old People's App’, for det er præcis det, de unge kalder Facebook.

Andre bud tager udgangspunkt i de skandaler, som navneskiftet angiveligt gerne skulle distancere selskabet fra, så de har nok heller ikke de bedste chancer.

Men derfor er bud som ‘Fakebook’ og ‘Tracebook’ jo alligevel meget sjove.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital vækst 2024

På Digital Vækst 2024 bringer vi danske virksomheders organisation, forretning og data i spil samt spejler dem i det, som teknologipartnerne bringer til fadet. Konferencen bliver tætpakket med dygtige digitale ledere og frontkæmpere fra ind- og udland. De har én opgave på dagsordenen: At inspirere dig til at træffe de rigtige forretningsmæssige, teknologiske og strategiske valg i 2024, som kan sikre vækst for dig.

19. marts 2024 | Læs mere


Cyber Threats 2024: Sådan arbejder de IT-kriminelle – og sådan beskytter du dig

De cyberkriminelle har udviklet sig betydeligt, arbejder professionelt, fleksibelt og udnytter hinandens specifikke kompetencer – omtrent som en velsmurt koncern med klar ansvarsfordeling – og har ofte en klar politisk eller kommerciel motivation. Det stiller også nye krav til din tilgang til cybersikkerhed, og på Cyber Threats 2024 får du viden, som gør dig i stand til bedre at prioritere, planlægge og eksekvere en tidssvarende cybersikkerhedsstrategi.

20. marts 2024 | Læs mere


AI Impact Day: Har du styr på risiko og governance – og er du klar til AI Act?

AI og Machine Learning har for længst gjort sit indtog i centrale, kritiske forretningssystemer, og både udviklere, platformleverandører og koncerner er begyndt at udforske mulighederne. På dette eksklusive event dykker vi ned i AI's indflydelse på fremtidens forretnings- og IT-drift. Men vi ser også på, hvordan du mest effektivt arbejder med governance og risikostyring på dine AI-projekter.

21. marts 2024 | Læs mere