Artikel top billede

Fra venstre: Administrerende direktør i Visma Consulting, Lars Berthelsen, partner i Plandisc, Jørgen Iversen, administrerende direktør i Visma Local Government, Kasper Lyhr, partner i Plandisc, Morten Mellergaard, partner i Plandisc ,Mads Nielsen og partner og administrerende direktør i Plandisc, Torben Stigaard. (Foto: Visma)

Visma køber aarhusianske Plandisc med 60.000 brugere: Har "store forventninger"

Visma overtager det aarhusianske Plandisc, som nu bliver en del af Visma Custom Solutions. “Vi har store forventninger til Plandisc i fremtiden,” meddeler det norske selskab.

Visma køber det aarhusianske software-selskab Plandisc, som står bag et digital planlægnings-værktøj, som ikke mindst offentlige organisationer har taget til sig.

Plandisc med hovedkvarter i Brabrand uden for Aarhus har omkring 35 medarbejdere.

Selskabet landede i fjor en bruttofortjeneste på 3,3 millioner kroner og tabte godt en halv million kroner. I 2019 tabte selskabet knap halvanden million kroner.

Selskabets løsning anvendes i dag af 60.000 brugere.

Visma meddeler, selskabet bliver en del af Visma Custom Solutions med direktør Lars Bethelsen i spidsen.

Visma Custom Solution har i dag ifølge sig selv har en ‘markant markesposition’ i det offentlige - herunder ikke mindst i kommunerne.

“Udviklingen af det digitale årshjul er gået i retning af at understøtte planlægningsprocesser i forskellige typer organisationer og virksomheder, hvor man har oplevet et behov for kortlægning af virksomhedernes rytme i det digitale årshjul,” meddeler Visma.

Plandisc blev etableret i 2012 af Morten Mellergaard og Mads Nielsen. I 2018 indtrådte Besteller-rigmanden Anders Holch Povlsen som investor. Han har indtil i dag ejet 38 procent af selskabet.

Morten Mellergaard var frem til april i år administrerende direktør. Her overdrog han posten til Torben Stigaard.

“Vi har store forventninger til Plandisc i fremtiden. Det er en virksomhed med en stærk ledelse, gode medarbejdere og en universel løsning, som de har formået at få rigtigt bredt ud i forskellige segmenter på tværs af de nordiske lande,” meddeler Lars Berthelsen, direktør i Visma Custom Solutions.

Du kan læse mere hos Visma her.