Artikel top billede

(Foto: Microsoft PR)

Windows 11 med sikkerhedsfix er lige om hjørnet

Sikkerhedsprogrammer fra Kaspersky bør ikke længere kløjes med Microsofts nyeste styresystem.

Microsofts nyeste styresystem, Windows 11, er siden debuten i oktober rendt ind i softwarefejl, som blandt andet har betyder performance-forringelser, hardware-inkompatibilitet og software-knas.

En af de berørte tredjeparter er sikkerhedsselskabets Kaspersky, hvor apps i visse tilfælde nægtede at starte op i forbindelse med Windows 11 opdateringen.

Problemer opstod ovenpå fejlrettelser eller opdateringer til Kaspersky-programmerne via Microsofts installationsfiler, såkaldte MSI-filer.

Microsoft skulle dog ikke være længe fra, at være klar med et fix, i Windows 11 i version ’Build 22000.348’, som i øjeblikket sendes ud i testversioner som igennem Microsoft beta- og release preview-kanaler.

Det oplyser Microsoft i en notits.

Rettelsen er en blandt dusinvis af andre, som Microsoft detaljerer her.

Windows 11's mange opstartsproblemer

Microsofts store styresystem-sats har siden sin brede debut voldet problemer hos brugerne. I de første uger kunne brugere af AMD-systemer blandt andre opleve forringet ydelse, mens der hos hundredvis af printermodeller kom graverende fejlmeddelelser.

Samtidig har skiftet til Windows 11 betydet, at flere certifikater er udløbet 31. oktober, hvilket har udløst problemer med blandt andet touch-tasturer, klippeværktøj og emoji-panelet.

Dem kan du læse om herunder:




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere