Artikel top billede

Foto: Photo by Science in HD on Unsplash (Foto: Photo by Science in HD on Unsplash)

Gå 2022 i møde med et nyt job: Her er 10 netværksstillinger, som du kan søge netop nu

Vi har fundet ti friske stillinger til netværksspecialisten. Søg en af stillingerne nu, og gå det nye år i møde med et nyt job.

I denne uge har vi fokus på netværk. Du kan nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som Netcomapny, Region Hovedstaden og Banedanmark.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger, med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, du finder noget, der frister.

Pro&Co søger net­værks­spe­ci­a­list til da­ta­cen­tre og platforme, Esbjerg, Kolding, Aarhus eller København

Er du skarp inden for core-netværk, og har du lyst til at bruge dine evner i et team, hvor samarbejde, faglighed og frihed er kerneværdier? Trives du med forskelligartede opgaver, og kan du se dig selv i en rolle, som både er drift- og projektorienteret? Så læs med her.

I rollen som netværksspecialist hos Mentor IT vil dine primære opgaver være at designe og gennemføre core-netværksprojekter vedrørende datacentre og platforme.

Mere specifikt vil du arbejde med forbedring af netværk via overvågning, vedligeholdelse og automatiseringer. Herunder hører både planlagte og pludseligt opståede driftsopgaver, som skal sikre core-netværkets oppetid, stabilitet, opdatering og udvikling.

Som netværksspecialist kommer du til arbejde med spændende og forskelligartede projekter, hvor du har en høj grad af frihed og selv er med til at planlægge opgaverne. Arbejdsopgaverne afhænger af, hvilke kompetencer du kan bringe i spil i forhold til stillingen.

Læs hele annoncen her.

SCR Freelance ApS søger på vegne af kunde freelance en­ter­pri­se IT-arkitekt til Østjyl­land, Århus

Til en af Danmarks største tele- og energivirksomheder søges en enterprise it-arkitekt med speciale i netværk.

Du bliver en del af kundens største program og skal være med til at sætte rammerne for hvordan netværket skal designes, så det fungerer optimalt.

Rollen er high-level, men det er en klar fordel, hvis du kan gå i detaljen og lave fejlsøgning via scripting, så det operationelle skal ikke være for langt væk for dig.

Du bliver ansvarlig for en stor del af kommunikationen med interne og eksterne leverandører.

Mulighed for remote arbejde cirka to dage om ugen, ellers er arbejdssted Århus.

Læs hele annoncen her.

Region Hovedstaden - Center for It, Medico og Telefoni søger net­værks­spe­ci­a­list til Center for IT og Me­di­co­tek­no­lo­gi, København

Er du netværksspecialist med næse for netværksteknologi, og vil du arbejde med noget af Danmarks mest kritiske it-infrastruktur?

Så er du måske vores nye netværkskollega i netværksteamet.

Vi er på en spændende forandringsrejse, hvor målet er at styrke vores position som en professionel it-organisation, der er en stærk partner for regionens hospitaler og som driver og udvikler moderne it-infrastruktur.

Som et led i denne rejse foretager regionen store netværks -og telefoni konsolideringsopgaver og udvidelser af de eksisterende netværksløsninger. Derfor søger vi nu en netværksspecialist, der har lyst til at bidrage til at løfte denne vigtige opgave, og som har erfaring med større, komplekse netværks- og sikkerhedsløsninger.

Læs hele annoncen her.

Netcompany søger ambitiøs it-tekniker til Netcom­pa­ny Ope­ra­tions, København

I Netcompany søger vi en it-tekniker til vores Operations-afdeling, hvor du vil indgå i et meget ambitiøst team med dygtige kolleger.

Har du erfaring inden for bl.a. design og drift af Microsoft-

Lægemiddelindustriforeningen søger IT ope­ra­tions spe­ci­a­list, København

miljøer? Så er du måske den nye kollega vores team på otte personer, går og venter på.

I jobbet som it-tekniker i Netcompany, vil du få spændende opgaver og dagligt blive fagligt udfordret af kunder og kollegaer i jagten på at bygge, vedligeholde og udbyde de bedste løsninger.

Derfor vil din daglig dag være et miks af installation og konfiguration af servere, automatisering eksempelvis via Powershell, håndtering af alarmer, migreringer, projektarbejde og rådgivning.

Din hverdag vil derudover indeholde opgaveløsning inden for sikkerhed, patching af servere og applikationer. Operations er en ambitiøs afdeling, hvor du skal være parat til at yde teknisk støtte til projekter og leverancer, hvorfor det er vigtigt, at du har gode samarbejdsevner, til et tæt samarbejde med kunder og hele Operations organisationen, herunder Netværk, Storage- og Backupteams.

Læs hele annoncen her.

Lægemiddelindustriforeningen søger it-ope­ra­tions spe­ci­a­list, København

Har du interesse for og erfaring med it-drift, netværk, sikkerhed, support og optimering af it-systemer?

Lægemiddelindustriforeningen (Lif), der er beliggende på Østerbro, søger en dygtig it-operations Specialist, som har lyst til at indgå i et velfungerende team på fire personer, som til dagligt sørger for installation, test, drift og optimering af koncernens IT-systemer samt løser opgaver for virksomhedens 130 medarbejdere.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med dine kolleger, og opgaverne vil typiske være drift, IT-sikkerhed, problemløsning, opfølgning og dokumentation af tekniske problemer samt 2. line applikationssupport. Afdelingen skal altså sikre daglig drift og optimering/forbedring af koncernens applikationer, infrastruktur og servere, som primært er baseret på Microsoft teknologier, Windows server, Microsoft SQL, Exchange, SharePoint etc. Infrastrukturen er baseret på VMware og hardware fra IBM og Lenovo samt et mix af Fortigate, Ubiquiti og Ciscos netværksprodukter.

Læs hele annoncen her.

Twins Consulting søger it-spe­ci­a­list til driften, Hillerød

Vi søger en it-specialist, som kan indgå i it-afdelingen og arbejde med fokus på vores driftsorganisation.

Du vil få en central rolle i forhold til vores SRO-systemer og netværk i produktionen. Hillerød Forsyning er i færd med at lægge en strategi for vores IT på produktionsområdet, så du vil få mulighed for at være en del af projektet sammen med vores rådgivere og driftsorganisation.

Stillingen er meget alsidig og du kommer til at arbejde tæt sammen med kolleger i vores driftsområder.

Dine opgaver vil være mange og varierede. Der er tale om daglig support til brugere, hvor det handler om at få dagligdags ting til at fungere og sikre at IT-systemerne fungerer optimalt. Du skal være med til at sikre stabil drift på produktionsområdet og et sikkert netværk, så vi kan levere 24/7 i et veldokumenteret setup med fælles standarder.

Du vil have kontakten til IT-relaterede samarbejdspartnere, og din opgave er at sikre et godt samarbejde og afstemme forventninger mellem Hillerød Forsyning og samarbejdspartneren.

Læs hele annoncen her.

Dynado søger it-me­d­ar­bej­der til open source-opgaver, Frederiksberg og Albertslund

Vi søger en selvstændig og fagligt dygtig open source-haj til at løse en række spændende opgaver hos en kunde. Er det dig?

Da arbejdet kræver stor selvstændighed, er det vigtigt, at du ved, hvordan du skal gå til opgaverne. Du skal desuden have mod på at håndtere de udfordringer, der eventuelt kan opstå.

Det vil desuden være en fordel, hvis du har kendskab til flere af disse teknologier: Kibana, Grafana, Docker, OpenShift, Hashicorp Vault, Jira/Confluence, Git, GitHub, CI (Jenkins, Travis, Circle CI), Artifactory, ElasticSearch, Kafka, Minio, Zabbix, Prometheus, Helm Chart, Rancher, Linux administration, Linux scripting, Selinux, SQL, netværk (HTTP, SSH, TCP dump), Hibernate, XML, XSD, SAML, Ansible scripting, Syslog, RESTful web-services, Tomcat, PostgreSQL, JavaScript og Vagrant.

Der er tale om en fastansættelse hos Dynado på 37 timer om ugen. Frem til udgangen af 2022 skal du arbejde på de beskrevne opgaver. Tre dage om ugen fra kundens kontor på Frederiksberg og de resterende dage fra Dynados kontor i Albertslund eller hjemmefra. Efter 2022 får du ansvar for andre opgaver hos vores øvrige kunder.

Læs hele annoncen her.

Sentia Denmark søger kun­de­vendt lead network architect, Glostrup, Odense eller Århus

Vil du være en del af en spændende transformationsrejse? Har du erfaring med at designe og implementere netværksløsninger?

Kan du se dig selv yde en sublim kundeservice og levere værdibaserede løsninger til kunder? Så har vi stillingen til dig!

I rollen som lead network architect bliver du en del af et kompetent Network Operations team, der stræber efter at levere markedets bedste netværksløsninger. Da hovedparten af opgaverne typisk kommer fra vores kunder, vil dit arbejde være præget af stor kundekontakt.

I din dagligdag vil du designe, planlægge, implementere og løbende optimere vores kunders infrastruktur, i tæt samarbejde med kunders IT-afdeling og andre spillere i Sentia.

Hos os får du muligheden for at udvikle dig via træning, events og tekniske fora. Vi tilbyder fleksible arbejdsforhold og mulighed for deltagelse i vagtordning off hours.

Læs hele annoncen her.

Banedanmark søger net­værks­ar­ki­tekt med fokus på firewall, København

Vi designer og implementerer et af Danmarks største netværk – vil du være med?

Som vores nye netværksarkitekt får du ansvar for projekteringen på nogle af Danmarks mest spændende it-infrastrukturprojekter. Vi gennemfører projekter inden for fagene datacentre, it-miljøer, faste kredsløb, MPLS-infrastruktur, trafikinformationsanlæg, telefoni, radioanlæg, GSM-R radio og Signalsystemer. Herudover har vi design- og systemansvaret på al det jernbanetekniske it i Banedanmark.

Banedanmark er netop ved at installere en ny topmoderne Firewall infrastruktur baseret på Cisco ASA & Firepower, etableret med IDS/IPS Cisco ISE og Algosec som hjælpeværktøj til evaluering af firewallregelsættene.

Vi tilbyder dig udfordrende opgaver og god mulighed for at være med til selvstændigt at præge dem.

INWIDO Denmark søger it-sy­stemad­mi­ni­stra­tor, Nykøbing Mors

It-systemadministrator som er klar til vores it-rejse i Inwido Danmark

Vores it-team har startet en ny rejse, hvor it-systemer og infrastrukturen skal moderniseres og flyttes mod skyen. Vil du med på rejsen, og kan du se dig selv som en central person, der kan hjælpe med at løfte it til et højere niveau, så har vi en ekstra plads på turen.

It-afdelingen består i dag af otte medarbejdere, hvis primære opgaver er, at udvikle og drifte fælles infrastruktur og it-systemer i Danmark.

Afdelingen er en del af vores shared service tilbud til vores danske virksomheder i Inwido. Igennem opkøb er Inwido vokset betragteligt, og der er igangsat en større opgave med at standardisere og modernisere den nuværende it-platform.

Som systemadministrator bliver du en del af et team på 4 personer, som er ansvarlige for drift og udvikling af bl.a. netværk, sikkerhed, datacenter, klienter, cloud services (primært Azure) mv. Du vil hurtig få ansvaret for udvalgte infrastruktur områder og skal sætte den rigtige udviklingsretning for disse.

Læs hele annoncen her.