Artikel top billede

(Foto: PR-Foto)

NNIT-chef Pär Fors er forsigtig optimist selv om NNIT har tabt millioner af kroner i 2021: “Vi er på vej igennem en transformation"

Interview: Et underskud på syv millioner kroner er utilfredsstillende for NNIT-topchefen Pär Fors. Alligevel ser han grund til at være forsigtig optimist omkring resultatet. "Vi ser en forbedring i forretningen på flere områder, selvom vi stadig står over for en række udfordringer," siger han.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Se hvorfor et underskud på syv millioner alligevel giver grund til optimisme hos NNIT
  • Hvordan fald i slaget til Novo Nordisk har ramt selskabet
  • Læs hvordan Pär Fors det kommende år vil rette op på resultaterne hos NNIT
740
3:45 min
På trods af et markant underskud på syv millioner kroner for 2021 og et fald i omsætningen for årets sidste tre måneder, så er der grund til at være optimistisk.

I hvert fald hvis man spørger NNIT's administrerende direktør Pär Fors, efter selskabet netop har præsenteret sit resultat for fjerde kvartal og dermed hele det forgangne år.

“Vi er på vej igennem en transformation, det ser man klart på det seneste kvartal, men det er ikke nogen sprint, det er et maraton, vi er ved at løbe,” siger Pär Fors om NNIT-resultatet.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Helt ny dansk software skal hjælpe det offentlige med at afsløre udbudsfusk: "Gennem tiden har der været eksempler på meget skadelige karteller i offentlige udbud"
CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?