Telmore: Mobiltilskud er en kort prøveballon

Kontante tilskud til nye mobiltelefoner bliver en kort fornøjelse hos Telmore. Tilskuddene er nemlig kun en foreløbig afprøvning af markedet og mobilselskabet regner med hurtigt at løbe tør for billige telefoner, fordi kunderne har været hurtigt ude.

Telmores mere end 500.000 kunder skal være hurtigt ude, hvis de vil købe en ny mobiltelefon med kontant tilskud.

Mobilselskabet har den seneste uge gjort det muligt for kunderne at købe nye mobiltelefoner med tilskud, mod at kunderne samtidig forpligter sig til at ringe for mindst 199 kroner om måneden i seks måneder.

Tilbuddet er dog et begrænset forsøg fra Telmore, der endnu ikke har besluttet, om det skal gøres permanent.

- Vi har planlagt, at vi har telefoner til en måned. Med den positive reaktion, vi har fået fra vores kunder, kan det godt være, at det kommer til at vare mindre end en måned, siger administrerende direktør, Allan Christiansen.

Vil holde på kunderne

Konceptet med navnet Tilskudsmobil er fra Telmores side et forsøg på at holde på de kunder, som ellers ville skifte til et nyt selskab, når de køber en ny mobiltelefon.

Danskerne skifter i gennemsnit mobiltelefon hver 18. måned.

- Det er en prøveballon, fordi vi har fået en række henvendelse fra kunder, som spørger, hvorfor de skal skifte teleselskab for at få en ny telefon, når de er glade for os, fortæller Allan Christiansen.

Med konceptet er det blandt andet muligt at købe en Sony Ericsson K500i til 399 kroner, mens nyprisen uden tilskud er 1.841 kroner.

Telmore er dog usikker på tilskuddene og de medfølgende seks måneders binding, fordi konceptet er, at det skal være enkelt at være kunde. Telefonerne med tilskud er derfor heller ikke SIM-låst til selskabet.

- Spørgsmålet er, om det giver den tilfredshed hos kunderne, som vi har forventet, og om vi kan håndtere det og fortsat have et enkelt koncept. Det er den enkelthed, der gør, at vi stadig kan konkurrere med de store selskaber, siger Allan Christiansen.

Åbnes for erhvervskunder

I løbet af den første uge har Telmore fået meget respons på, at mobilselskabets erhvervskunder ikke kan gøre brug af tilskudsordningen.

Telmore vil dog gerne se, om også mindre erhvervsdrivende er interesseret i billige telefoner, så det bliver nu ændret.

- Vi er blevet opmærksomme på det, og jeg kan love, at det inden mandag bliver muligt for erhvervskunder at få tilskud, siger Allan Christiansen.

Samtidig med tilskuddene til mobiltelefonerne har Telmore også gjort det muligt at købe en ny mobiltelefon på afdrag. Denne ordning er permanent og forventes ikke at blive gjort tilgængelig for erhvervskunder.

Den seneste statistik fra IT- og Telestyrelsen viste, at Telmore ved udgangen af juni havde mere end en halv million mobilkunder og er det mobilselskab i Danmark med størst vækst.

Det seneste kvartalsregnskab fra TDC - som i januar købte Telmore - viste, at det alene er Telmores vækst, som sikrer TDC kundefremgang på mobilsiden.




IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere