Artikel top billede

(Foto: Jida Li)

Lego sætter turbo på den digitale omstiling: Vil tredoble antallet af tech-medarbejdere

Den danske legetøjs-gigant Lego sætter for alvor fart på den digitale udvikling. Antallet af it-folk skal nu tredobles, lyder det.

Lego giver nu sin digitale satsnings en seriøs overhaling.

Den seneste ambition lyder, at antallet af tech-folk skal tredobles.

Torsdag åbnede Lego et nyt digitalt kontor i indre København, hvilket er det fjerde digitale kontor, som Lego har på verdensplan.

Ved startskuddet indtager 100 it-folk kontoret, men der er plads til 400, hvilket gerne skal være indløst, når kalenderen viser 2023, skriver Lego i en pressemeddelelse.

De andre digitale kontorer, der befinder sig i Billund, London og Shanghai, vil desuden udvides for at give plads til en medarbejdergruppe, der næsten vil blive tredoblet i år, lyder det.

På verdensplan skal Lego have 1.800 tech-medarbejdere ved udgangen af 2022.

“Vores digitale omstilling er en af de største enkeltstående investeringer, Lego-koncernen vil gennemføre i en generation. Vi har blandet fysiske og digitale oplevelser i mange år og er begejstrede over de fremskridt, vi ser. Men vi har større ambitioner, så nu accelererer vi vores investering og udvider vores tech-teams,” siger Atul Bhardwaj, Chief Digital & Technology Officer. Han fortsætter:

“Legoklodsen vil altid være kernen i vores forretning, men vi oplever stor succes i vores arbejde med at gøre Lego-brandet digitalt i alt fra leg til shopping og samarbejder med forhandlere.”

Lego-koncernen vil optrappe sine digitale investeringer bredt over alle områder fra produkt over shopping til teknologisk infrastruktur og har derfor intensiveret jagten på talentfulde ingeniører, UX/UI designere, Technical Program Managers, digitale sikkerhedsspecialister, Data Scientists og Product Managers, oplyser Lego.

Det er en rekrutteringskampagne, der blev igangsat torsdag i forbindelse med åbningen af kontoret.
IT-JOB

Aalborg Universitet

IT-supporter

J. H. Schultz Information A/S

Senior Site Reliability Engineer (SRE)

Djurslands Bank

Teamleder til IT-afdeling

Sentia Denmark A/S

Senior Database Administrator
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2022: Digitalisering, sikkerhed og strategi

Hvordan bruger A.P. Møller - Mærsk cloud? Hvordan sikrer digitalisering at TV 2 kan konkurrere med streaming-tjenesterne? Og er din organisation klædt på til at håndtere et DDoS-angreb? Svarerne får du på Computerworld Summit 2022: En hel dag til dig der arbejder professionelt med it.

17. maj 2022 | Læs mere


Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?