Artikel top billede

(Foto: Jida Li)

Lego sætter turbo på den digitale omstiling: Vil tredoble antallet af tech-medarbejdere

Den danske legetøjs-gigant Lego sætter for alvor fart på den digitale udvikling. Antallet af it-folk skal nu tredobles, lyder det.

Lego giver nu sin digitale satsnings en seriøs overhaling.

Den seneste ambition lyder, at antallet af tech-folk skal tredobles.

Torsdag åbnede Lego et nyt digitalt kontor i indre København, hvilket er det fjerde digitale kontor, som Lego har på verdensplan.

Ved startskuddet indtager 100 it-folk kontoret, men der er plads til 400, hvilket gerne skal være indløst, når kalenderen viser 2023, skriver Lego i en pressemeddelelse.

De andre digitale kontorer, der befinder sig i Billund, London og Shanghai, vil desuden udvides for at give plads til en medarbejdergruppe, der næsten vil blive tredoblet i år, lyder det.

På verdensplan skal Lego have 1.800 tech-medarbejdere ved udgangen af 2022.

“Vores digitale omstilling er en af de største enkeltstående investeringer, Lego-koncernen vil gennemføre i en generation. Vi har blandet fysiske og digitale oplevelser i mange år og er begejstrede over de fremskridt, vi ser. Men vi har større ambitioner, så nu accelererer vi vores investering og udvider vores tech-teams,” siger Atul Bhardwaj, Chief Digital & Technology Officer. Han fortsætter:

“Legoklodsen vil altid være kernen i vores forretning, men vi oplever stor succes i vores arbejde med at gøre Lego-brandet digitalt i alt fra leg til shopping og samarbejder med forhandlere.”

Lego-koncernen vil optrappe sine digitale investeringer bredt over alle områder fra produkt over shopping til teknologisk infrastruktur og har derfor intensiveret jagten på talentfulde ingeniører, UX/UI designere, Technical Program Managers, digitale sikkerhedsspecialister, Data Scientists og Product Managers, oplyser Lego.

Det er en rekrutteringskampagne, der blev igangsat torsdag i forbindelse med åbningen af kontoret.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere


Årets CIO 2023

Vi skal finde Årets CIO 2023 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende.

08. juni 2023 | Læs mere


B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere