Artikel top billede

(Foto: Oracle/PR)

Oracles omsætning vokser støt:”Cloudforretningen har opnået hyper-vækst”

Oracles seneste kvartalsregnskab er lutter gode nyheder. Der er vækst hele vejen rundt, og aktiekursen tog en del af det tabte terræn tilbage.

Oracle præsterede solid vækst i det seneste kvartalsregnskab, som dækker marts til maj.

Omsætningen voksede med fem procent til 11,84 milliarder dollars svarende til 84,5 milliarder kroner. Det skriver Reuters.

Alene cloudforretningen, som omfatter infrastructure-as-a-service og software-as-a-service voksede med tre procent til 7,61 milliarder dollars svarende til 54,3 milliarder dollars.

“Vi tror på, at dette hop i væksten indikerer, at vores infrastruktur-forretning nu er inde i en fase med hyper-vækst”, siger Oracle-topchefen Safra Catz.

Han peger på cloudapplikationerne Fusion og NetSuite og stor efterspørgsel efter Oracles ydelser inden for cloud-infrastruktur som årsagen til væksten.

Oracles aktie, som er faldet 27 procent siden årsskiftet, steg næsten ni procent i eftermarkedet.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere