Artikel top billede

Vi har fundet 10 labre .net stillinger, der er ledige lige nu: Se dem alle her

Er du på jagt efter et nyt .net-job? Så har vi måske et godt tilbud til dig. For her er 10 friske stillinger, som du kan søge netop nu, hvis du er hurtig.

I denne uge har vi fokus på .Net. Du kan nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som Tecsys, Jyske Bank og mySupply.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger, med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, at du finder noget, der frister.

Formpipe Software søger seniorudvikler til Adoxa - vores GDPR compliance-software, Ballerup

Vi udvikler blå-briller-og-blød-hat-software, som bekæmper risikoen for at vi oplever store persondatalæk i Danmark. Vil du være en del af vores udviklerteam?

Jobbet som seniorudvikler inkluderer stor medbestemmelse og indflydelse på udviklingen af Adoxa. Vi søger derfor en person, som både elsker at have fingrene på tastaturet og udvikle og vedligeholde software - men som også gerne vil tegne retningen og være ”ankermand” og sparringspartner for vores udviklere i dagligdagen.

Afdelingen er et tæt team som omfatter produktledelse, udvikling, leverance, support og salg.

Du har en it-relevant uddannelse og nogle års erfaring som udvikler. Måske er du leadudvikler i dag – måske vil du gerne være det? Du har arbejdet med forskellige udviklingsmodeller og det er et plus hvis du har erfaring med continuous integration/delivery og DevOps.

Læs hele annoncen her.

Axla søger erfaren udvikler til .NET, Odense

Er du en passioneret softwareudvikler med høje standarder for strukturen og læsbarheden af din kode? Vil du være med til at udvikle komplicerede og forretningskritiske løsninger?

Så er det dig, vi leder efter til at være med til at vedligeholde og udvikle på større løsninger.

Det er både egenudviklede løsninger til forsyninger og kommuner, samt kunder der har betroet os deres portefølje af projekter og kunder der inddrager os som strategisk samarbejdspartner på deres udviklingsopgaver.

Læs hele annoncen her.

iHeadHunt søger for Visma Enterprise .NET software developer, København

Brænder du for at levere den gode brugeroplevelse? Har du lyst til at blive udfordret hver eneste dag, og være med til at vedligeholde og bygge fremtidens løsninger, hvor vores kunders behov og ønsker er i fokus?

Lyder et nyt indbydende domicil i Carlsberg Byen med bl.a. atrium, gårdhaver, tagterrasser og restaurant kombineret med mulighed for ugentlige hjemmearbejdsdage attraktivt? Så læs videre, det kan være dig vi søger.

Du skal i samarbejde med teamet sikre fortsat udvikling af vores lønsystem “Visma Løn”.

I øjeblikket er vi i gang med at nytænke vores kerneprodukt Visma Løn, og her mangler vi dig, som kan og vil være med til at skabe den bedste oplevelse for vores brugere.

Vi søger dig, der er ambitiøs og vil være med til at sætte retning, og som forstår at sætte dig i brugerens situation, når du udvikler. Du omsætter kravspecifikationer til pragmatiske løsninger, som er genbrugelige.

Læs hele annoncen her.

Bloom søger for Logos Payment Solutions kompetent fullstack-udvikler til virksomhed i vækst, Odense

Vil du være med til at udvikle software til nogle af Danmarks mest innovative og kendte selvbetjente betalingsløsninger?

Logos Payment Solutions laver nogle af de bedst kendte selvbetjente betalingsløsninger i Danmark.

De udvikler og producerer betalingsterminaler, -automater og platforme til selvbetjening, app- og mobilbetalingsløsninger, samt support og service af disse. Dette gør de ud fra mottoet: nem betaling overalt.

Logos oplever stor efterspørgsel på deres støt voksende produktportefølje og der er planer for yderligere international ekspansion. De har i de sidste fem år været gennem en spændende udvikling, hvor både antallet af medarbejdere og omsætningen er fordoblet.

Derfor søger vi nu en kompetent fullstack-udvikler til deres udviklingsafdeling i Odense. Her bliver du en del af et team på 12 dygtige specialister der har fokus på betalingsløsninger til elladestationer, brændstofanlæg og bilvaskeanlæg.

Læs hele annoncen her.

Tecsys søger softwareudvikler, Glostrup

Har du erfaring med udvikling af Warehouse Management, sidder du og nikker når du hører begreber som C#, .Net, HTML5 og JavaScript og brænder du samtidig for at være med hele vejen fra design til kundesupport? Så har vi måske jobbet til dig.

Hos Tecsys bliver du en del af en international virksomhed i rivende udvikling, med gode muligheder for at dygtiggøre dig både fagligt og personligt.

Du bliver en del af et hold dygtige og engagerede kollegaer, der på nuværende tidspunkt tæller 16 softwareudviklere og arkitekter, og du tilknyttes det danske hovedkontor i Glostrup.

Vi går på arbejde for at udvikle og levere kvalitet og du har nu muligheden for at blive en del af holdet, hvis du kan videreudvikle og optimere den kode, der hver dag bruges til lagerstyring af virksomheder verden over.

Du bliver en del af et team, der samarbejder om at løse alle opgaverne i processen; fra specifikation, design og programmering til test, indkøring og support. Du vil i opstartsfasen blive grundigt oplært i vores systemer og arbejdsgange, vi går nemlig også på arbejde med stolthed og ønsker at alle medarbejdere er klædt på til at levere deres bedste.

Læs hele annoncen her.

Jyske Bank søger C#-udvikler med styr på udviklingshåndværket, Lyngby

Hvis arbejdsglæde, jobindhold og udvikling er faktorer, du sætter pris på, så er Jyske Bank den rigtige arbejdsplads for dig.

Vi udvikler løsninger, som understøtter forretningsgange inden for ejendomsfinansiering. Her er både tale om webapplikationer, som udstilles til bankens rådgivere, samt API’er, der udstiller data og funktionalitet til øvrige dele af forretningen. Det er et forretnings- og systemmæssigt komplekst område, som giver masser af spændende udfordringer.

Vores teknologistack består primært af SQL Server, C#/.NET, Web API og Angular til webapplikationer. Vi holder os opdateret med de nyeste udviklingsmiljøer og værktøjer, og arbejder primært på .NET Core/.NET5 og 6. Vi bruger GIT, Azure DevOps og Octopus, og er selv ansvarlige for vores CI/deployment pipeline, men er understøttet af bankens DevOps-afdeling.

Læs hel annoncen her.

mySupply søger .NET/C# systemudvikler, Aabybro

Er du frisk på at udvikle fremtidens faktureringsløsninger? Trives du med at have flere bolde i luften og ansvar for større projekter? Vil du indgå i et team, hvor vi løfter i flok. Så send din ansøgning allerede i dag!

Vi har skabt os en helt unik position på markedet for levering af rådgivning og løsninger til udveksling af elektroniske forretningsdokumenter, integrationer samt løsninger til professionelt indkøb.

Vi arbejder med cloud-løsninger og de nyeste teknologier på området. Udover egne løsninger sælger og implementerer vi også SAP- og Oracleløsninger.

Vi forventer, at du både kan arbejde selvstændigt og indgå i team-opgaver. Grundet den store mængde forretningskritiske data, som vi håndterer for vores kunder, er SW security et vigtigt område for os, og har du kendskab hertil, er det en klar fordel.

Læs hele annoncen her.

WireOnAir søger C#/.NET softwareudvikler, Gentofte

Vil du være med til at udvikle WireOnAirs nye PC-softwareplatform i et lille hyggeligt team?

WireOnAir A/S søger en proaktiv og engageret medarbejder til at være en del af udviklingsafdelingen, der skal varetage software- og eventuelt firmware-udviklingsopgaver inden for digital og RF elektronik – herunder Bluetooth, GSM, 3G, 4G og GPS. Dine ansvarsområder vil være design og implementering af management-applikationer, samt udvikling og vedligeholdelse af eksisterende produkter.

Stillingen ønskes besat af enten en civil-, diplomingeniør eller anden relevant uddannelse inden for softwareudvikling. Du kommer til at referere til den ene af de to partnere i WireOnAir A/S.

Vi forventer, at du med en systematisk, analytisk og kreativ tilgang er i stand til at arbejde både selvstændigt og i et team. Det er desuden forventeligt, at du er selvstartende og vedholdende samtidig med at du tør søge nye veje, selvom det ikke ligger indenfor dine nuværende faglige discipliner.

Læs hele annoncen her.

Københavns Professionshøjskole søger .NET-systemudvikler til moderne infrastrukturplatform, København

Har du lyst til at arbejde sammen med dygtige kollegaer med fokus på fortsat udvikling samt stabil og sikker drift? Vil du gerne arbejde med netværk og øvrig infrastruktur på en af Danmarks største og vigtigste uddannelsesinstitutioner? Så er du måske vores nye systemudvikler.

Du bliver en del af et team på 14 engagerede og erfarne kolleger, som sammen sikrer stabil drift og løbende udvikling af infrastrukturen.

Vi har en spændende hverdag og har hver især ansvar for et antal områder inden for det spænd af teknologier, services og serverbaserede applikationer, vores infrastruktur omfatter, hvoraf nogle af de primære nøgleord er Microsoft .NET, DevOps og Azure.

Vi arbejder i afdelingen på tværs af områderne server- og netværksdrift, arkitektur og udvikling. I et miljø hvor tingene forandrer sig hurtigt, videndeler og pair-programmerer vi alt, hvad vi kan.

Læs hele annoncen her.

Unik System Design søger senior software developer, Vejle

Vi står og mangler en senior software developer på ét af vores teams, der vil være med til at bygge fremtidens SaaS baserede administrationssystem til ejendomsbranchen. Du kender det måske allerede, hvis du bor i lejlighed, i en boligforening eller i en andelsbolig. Så er det dét der med en lejekontrakt, månedlig leje, aflæsning og afregning af forbrug, fraflytningssyn osv.

Men hvor kommer du så ind i billedet? Det gør du, fordi du er passioneret softwareudvikler, og synes det er fedt at bygge nyt, og nørde med nye teknologier og de nyeste metoder. Azure, .Net, Kubernetes, micro services/micro front ends er noget af det, som vi leger med.

Hvis du læser videre, kommer der flere detaljer lige om lidt.

Det er softwareudvikling fra ende til anden, dvs. fra refinement af stories i samarbejde med Product Owner og forretningsanalytikere til deployment ud til kunderne, samt ejerskab af løsningen efter deployment.

Det indebærer blandt andet design og sammenhæng til vores arkitektur roadmap i tæt samarbejde med udviklere i teamet, en gang imellem med andre teams og ikke mindst i samarbejde med vores arkitekt team.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.Flere artikler om Job & Karriere

Vi har fundet 10 stillinger som du kan søge lige nu

Når du har muligheden for at lande et it-job hos Novo Nordisk, eller i ni andre spændende virksomheder.

Vi har fundet 10 stillinger, som du kan søge lige nu
Bliv Mr Robot hos Visma - eller søg et af de ni andre ledige it-job, som vi har fundet til dig
Find dit nye drømmejob i påsken: Vi har fundet 10 stillinger, som du kan søge netop nu
Er din karriere kørt fast? Vi har fundet 10 ledige stillinger, som du kan søge netop nu

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu