Artikel top billede

(Foto: © 2022 Todd Selby)

Her er de helt nye Airpods Pro– nu med touch-styring og dobbelt så effektiv støjreduktion

Mød Apples helt nye AirPods Pro. Den nyeste udgave af Apples hørertelefoner har fået en række helt nye og spændende funktioner.

Da Apples Airpods blev lanceret i 2016 tog de verden med storm, og de trådløse hvide hørertelefoner blev hurtigt allestedsnærværende i metroer, klasseværelser og på arbejdspladser i hele verden.

Efterfølgende fulgte Airpds Pro i 2019, og her til aften lancerede en helt ny udgave af Airpods Pro.

De nye Airpods Pro er udstyret med en helt ny H2-Chip, der understreger, at hørertelefoner ikke længere bare er hørertelefoner, men små computere i ørerne.

Dobbelt så effektiv støjredukation

Den nye chip er med til at levere en forbedret lydoplevelse samt en ny og endnu mere effektiv aktiv støjreduktion, der angiveligt skulle være dobbelt så effektiv.

Airpods Pro adskiller sig fra de almindelige Airpods ved at være udstyret med små silikone-tippe, der gør, at de sidder dybere i ørerne.

Den nye udgave kommer desuden med en ny og mindre silikone-tip i størrelse ekstra small, hvilket altså bør betyde, at de nu passer ind i folk med endnu mindre ørergange.

Berøringsfølsom stilk

Sidst men ikke mindst kan de nye Air Pods Pro nu betjenes ved hjælp af touch-kontrol. Hørertelefonernes stilk er således blevet udstyret med berøringsfølsomt område.

Det betyde eksempelvis, at du kan skrue op og ned for lyden ved at lade en finger glide op eller ned langs stilken.

Airpods Pro koster 2.299 kr og kan forudbestilles fra fredag den 9. september med levering fra den 23. september.