Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Mathiesen-firma: Gennembrud ventes i 2005

Michael Mathiesens svenske satsning, Cellpoint, har hentet yderligere kapital til selskabet ekspansion og markedsføring af sine produkter. Målet er et internationalt gennembrud, der skal give positiv drift i 2005.

Cellpoint, der udbyder mobile produkter og som har den tidligere 2M Invest-stifter, Michael Mathiesen i chefstolen opruster nu kapitalen for at skabe økonomisk fundament til udrulningen af tre produkter.

Cellpoint er en ny virksomhed, der bygger på fem virksomhedsopkøb inden for de seneste 12 måneder. Nu skal tre af virksomhedernes produkter sælges internationalt.

Til hjælp har Michael Mathiesen hentet nye investorer, der samlet har skudt yderligere 14 millioner kroner i biksen.

Gode netværk vigtige
Da emissionen var en rettet emission, har Cellpoint haft indflydelse på hvilke investorer, der skulle have medejerskab.

- Vi har lagt vægt på at få folk med gode netværk tilknyttet fra rundt omkring i verden, siger Michael Mathiesen.

De nye investorer ventes at kunne bidrage med deres viden og netværk til en yderligere udvikling af selskabet.

Cellpoint venter, at det første år med dets mange investeringer vil give et negativt resultat, men allerede næste år skal gennembruddet internationalt skabes.

Og det skal vise sig i resultatet.

- Vores break-even ligger omkring 40 millioner svenske kroner og vores forventninger er i hvert fald det dobbelte for næste år, siger Michael Mathiesen.

Salgspartnere
Salget af Cellpoints produkter vil ske gennem salgspartnere, der kan brede produkterne ud over kloden.

De tre produkter, som Cellpoint fokuserer på nu, er for det første 112nu's tyverialarm, der er bygget sammen med et kamera, så man både kan se og høre, hvad der foregår under et indbrud.

Det andet produkt er en overfaldsalarm fra Satsafe, som via et tryk alarmerer centralen, der kan følge ens position og i øvrigt høre hvad der sker under et overfald. Svensk politi benytter sig i dag af overfaldsalarmen.

Endelig er Cellpoint i gang med at sælge sit bluetooth-headset til mobiltelefoner, som selskabet fik fingre i via købet af Blue Technologies.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere