Artikel top billede

(Foto: Photo by Adem AY on Har du svært ved at logge på instagram lige nu. Så kan din konto være blevet suspenderet eller slettet ved en fejl.

Flere meldinger tyder på, at det sociale medie Instagram denne mandag eftermiddag er ramt af en fejl, der både suspenderer og sletter brugere.

Det bekræfter Instagram på konkurrenten Twitters platform.

"Vi er klar over, at nogle af jer har problemer med at få adgang til jeres Instagram-konto. Vi undersøger det og beklager ulejligheden," lyder det på Twitter fra kontoen @InstagramComms.

Beskeden er efterfulgt af hashtagget "#instagramdown".

I tråden under opslaget er flere Instagram-brugere i panik over deres forsvundne konti.

Fejlen blev opdaget, da Instagram-brugere på Twitter begyndte at melde om fald i antallet af følgere på disses Instagram-konti.

Instagram har endnu ikke meldt ud hvor længe man regner med denne fejl stå på, eller hvad de endelige konsekvenser for de lukkede profiler kommer til at være.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere