Artikel top billede

Bog: Let rumpen når adfærdsdesigner Henrik Dresbøll giver dig 200 måder at komme i gang med dit næste projekt

Hvor begynder du, når du skal have ting til at ske, der ikke sker af sig selv?

Hvor begynder du, når du skal have ting til at ske, der ikke sker af sig selv?

Det er grundspørgsmålet i adfærdsdesigner Henrik Dresbølls nyeste bog om hvordan du - og kollegaerne - kommer fra intention til handling.

For, som Henrik Dresbøll siger, så kender vi det godt, når vi efter et godt møde oplever, at halvdelen ikke har fået gjort det aftalte, og den anden halvdel har gjort noget helt andet.

Dresbølls budskab er, at vi ikke kan tænke os til meningen med en forandring - vi må i stedet handle os til den.

Bogen ”Det første skridt” giver derfor inspiration til, hvor du kan begynde, når du vil have ting til at ske i din organisation eller i dit liv.

I bogen formuleres 200 måder at tage første skridt på af 70 ledere, forskere, tænkere, konsulenter og embedsmænd, der arbejder med adfærd og forandring i livet, forretningen og teknologien.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere