Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

Dansk Silicon Valley-succes gennemfører kæmpe fyringsrunde: Unity siger farvel til otte procent af medarbejderstaben

Unity, der er stiftet på Nørrebro i København, siger farvel til 600 medarbejdere i sin tredje fyringsrunde på blot et år.

Den dansk-stiftede it-virksomhed Unity siger farvel til 600 medarbejdere, som led i sin tredje fyringsrunde på blot et år.

Det skriver Wall Street Journal.

Ifølge den amerikanske avis svarer det til, at selskabet siger farvel til cirka otte procent af sin medarbejderstab, hvilket betyder, at det er den største af selskabets seneste fyringsrunder.

Unity planlægger desuden at barbere antallet af internationale kontorer fra 58 i dag til 30, oplyser Wall Street Journal

Vil strømline selskabet

Unity topchef John Riccitiello oplyser at målet med fyringsrunden er at strømline selskabets drift og både styrke selskabets toplinje og bundlinje

“Det handler om at sætte os i en position, hvor vi har et godt udgangspunkt for højere vækst,” siger han til Wall Street Journal.

Samtidig vil Unity ændre på sine regler for hjemmearbejde, således at selskabet nu vil indføre en hybridmodel, hvor medarbejderne fra september skal møde ind minimum tre dage om ugen.

I øjeblikket har Unity ikke nogen formelle krav om fysisk fremmøde.

Stiftet på Nørrebro

Unity er stiftet i et kælderlokale i Kronborggade på Nørrebro i København og har stadigvæk en københavnsk afdeling. I dag er selskabet dog en amerikansk virksomhed og børsnoteret på New York Stock Exchange.

Selskabet er stiftet af islandske David Helgason, tyske Joachim Ante og danske Nicholas Francis.

Efter den seneste fyringsrunde har selskabet cirka 7.000 ansatte.