Artikel top billede

(Foto: Cadillac)

Kolossal bil-producent vender tilbage til Danmark: Vil nu kun byde på elbiler

Ikoniske amerikanske bilmærker som Chevrolet, Cadillac og Hummer vender tilbage til vores breddegrader.

Det er flere årtiers bilhistorie, der nu genoptages, når den mægtige amerikanske bilproducent General Motors til efteråret vil vende tilbage til det danske og europæiske marked.

Koncernen der dækker over bilbrands som Chevrolet, Cadillac, Buick, GMC vil alene vende tilbage med sin elbilsportefølje, skriver netmediet Electrek og referer til branchemediet Automotive News, hvilket udelukker størstedelen af selskabets biler.

I spydspidsen for det europæiske comeback bliver en luksus-SUV fra Cadillac med knap 500 kilometers rækkevidde, kaldet Lyriq.

Dertil vil følge et udvalg af Chevrolet modeller, hvor pickup’en Silverado EV med næsten 700 kilometers uge bliver først, med en produktion fra sidst i andet kvartal i år.

Denne efterfølges af SUV’ Chevrolet Blazer EV, som lover op til 515 kilometers rækkevidde, når den lanceres til sommer. Denne efterfølges af en mindre Equinox EV senere på året.

På sigt forventes at den elektriske version af den ærkeamerikanske ’Hummer’ også at styre mod vores breddegrader, skriver mediet.

Chevrolet og General Motors trak sig fra det danske marked i 2014.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere