Artikel top billede

(Foto: Cadillac)

Kolossal bil-producent vender tilbage til Danmark: Vil nu kun byde på elbiler

Ikoniske amerikanske bilmærker som Chevrolet, Cadillac og Hummer vender tilbage til vores breddegrader.

Det er flere årtiers bilhistorie, der nu genoptages, når den mægtige amerikanske bilproducent General Motors til efteråret vil vende tilbage til det danske og europæiske marked.

Koncernen der dækker over bilbrands som Chevrolet, Cadillac, Buick, GMC vil alene vende tilbage med sin elbilsportefølje, skriver netmediet Electrek og referer til branchemediet Automotive News, hvilket udelukker størstedelen af selskabets biler.

I spydspidsen for det europæiske comeback bliver en luksus-SUV fra Cadillac med knap 500 kilometers rækkevidde, kaldet Lyriq.

Dertil vil følge et udvalg af Chevrolet modeller, hvor pickup’en Silverado EV med næsten 700 kilometers uge bliver først, med en produktion fra sidst i andet kvartal i år.

Denne efterfølges af SUV’ Chevrolet Blazer EV, som lover op til 515 kilometers rækkevidde, når den lanceres til sommer. Denne efterfølges af en mindre Equinox EV senere på året.

På sigt forventes at den elektriske version af den ærkeamerikanske ’Hummer’ også at styre mod vores breddegrader, skriver mediet.

Chevrolet og General Motors trak sig fra det danske marked i 2014.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere


Årets CIO 2023

Vi skal finde Årets CIO 2023 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende.

08. juni 2023 | Læs mere


B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere