Artikel top billede

(Foto: Zac Wolff/Unsplash)

OpenAI integrerer Dall-E 3 i ChatGPT

Integreringen af Dall-E 3 i ChatGPT skal blandt andet hjælpe brugerne med at få bedre resultater, der matcher det, de rent faktisk vil have kreeret.

Det er ikke længe siden, OpenAI lancerede den nyeste version af selskabets billedgenerator Dall-E, der bliver kaldt Dall-E 3.

Og nu oplyser selskabet, at den seneste AI-baserede tekst-til-billede-model nu er blevet integreret i ChatGPT, som OpenAI også står bag.

Integreringen i ChatGPT skal være med til at hjælpe brugerne med at skabe de helt rigtige prompts til billedgenereringen, der vil føre til bedre billedresultater for brugerne, lyder det blandt andet.

Højere kvalitet af billeder

Ud over at blive integreret i ChatGPT, så genererer den nye Dall-E-model også billeder af højere kvalitet, der i højere grad matcher det, forespørgslerne beder om, lyder det fra selskabet.

Tidligere har der nemlig været problemer med, at Dall-E glemte dele af forespørgslen, hvis brugerne havde længere forespørgsler.

Samtidig vil det ikke længere være muligt at anmode om billeder i stil med nulevende kunstnere eller billeder af offentlige personer med nye model af Dall-E. Det sker af ophavsretslige årsager.

Udrulningen af Dall-E 3 vil ske i løbet af oktober for abonnenter af ChatGPT Plus og ChatGPT Enterprise, mens udrulningen til forskningsinstittuter og API-kunder vil ske senere hen.

Det er endnu uvist, om Dall-E 3 vil blive gjort tilgængeligt til gratis brug på et senere tidspunkt.