Artikel top billede

På jagt efter et it-job? Her er 10 ledige stillinger, som du kan søge nu

Skynd dig og send en ansøgning, hvis du vil have et af de her 10 dugfriske it-stillinger.

I denne uge kan du nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som Red Barnet, DTU Science Park og Danske Spil.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger, med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, at du finder noget, der frister.

Dymak søger it-projektleder, Odense SV

Vi søger en it-projektleder, som vil få det daglige ansvar for udvalgte centrale web-applikationer, der indgår i Dymaks nøgleprocesser. Udviklingen sker i samarbejde med eksterne leverandører.

Du bliver en del af vores mindre it-afdeling bestående af vores CIO og vores it-administrator, som begge er placeret i Danmark, samt vores it-manager, som er placeret i Kina.

Derudover leder vi netop nu efter en it-supporter til vores team.

Stillingen er placeret på vores hovedkontor i Odense og vil primært være on site. Du vil have reference til CIO.

Der vil i jobbet forekomme rejseaktivitet i mindre omfang.

Som it-projektleder vil du som højre hånd til vores CIO få det daglige ansvar for udvalgte centrale web-applikationer, der indgår i Dymaks nøgleprocesser. Udviklingen sker i samarbejde med eksterne leverandører.

Du vil skulle indgå i projekter og være med til at omsætte forretningens behov til løsninger.

Læs hele annoncen her.

Danæg søger it-supporter, Christiansfeld

Du bliver nyeste medlem af et team på fire kolleger i Group IT, der alle arbejder med it-drift. Fokus er på at sikre og udvikle et effektivt, fleksibelt og sikkert it-miljø, som understøtter koncernens it-strategi.

Du vil hurtigt opdage at få en afvekslende hverdag, hvor du bestemt ikke kommer til at kede dig. I Danæg vækster vi, og det gør, at der hele tiden er nye brugere, der skal oprettes og pc’er, der skal opsættes.

Dine opgaver bliver primært helpdesk-opgaver og den daglige drift, som indebærer support til både alle administrative funktioner samt support på produktionssystemer. Samtidig understøtter du også vores it-konsulent på projekter eller indgår selv i projekter med forretningen.

Nogle af de teknologier og systemer vi arbejder med, er blandt andet Microsoft Azure, XenApp 7.x, Microsoft 365, Microsoft System Center Suiten, Microsoft Hyper-V, Veeam, Netværk, Storage, ITSM, ITIL, samt Manufacturing IT/OT.

Læs hel annoncen her.

DTU Science Park søger data engineer with a flair for DevOps, Roskilde

Are you passionate about developing open-source software for research information infrastructures, working closely with a global community of developers and data providers?

Do you enjoy taking part in the operation of our infrastructure, updating databases, and ensuring the stability and performance of our services? Are you experienced in these areas or do you aspire to be? Are you intrigued by the world of research and innovation?

If your answer is 'yes' to these questions, we encourage you to consider applying for this exciting opportunity at Research Portal Denmark, managed by DTU on behalf of the Ministry of Higher Education and Science.

We do not expect you to know everything when you start, but that you are a quick learner, committed and not least have the desire to familiarize yourself with new areas. Of course, we make sure that you get a good start in the team's tasks.

Læs hele annoncen her.

Statens IT søger drifts- og be­red­skabs­le­der, Ballerup

Til dig, der arbejder med it-drift og har et skarpt overblik og kundefokus - vi har en nyoprettet stilling som drifts- og beredskabsleder.

Område for UM i Statens It er et nyetableret område, som blandt andet har ansvar for drift og transition af Udenrigsministeriet.

Vi understøtter, at Udenrigsministeriet har global repræsentation og opererer 24/7. Det er afgørende, at ministeriets it-drift blandt andet kan hjælpe danskere i hele verden.

Vi er cirka 30 faste medarbejdere og tre teamledere (Servicedesk, Repræsentationer samt denne nyoprettede stilling som drifts- og beredskabsleder) samt områdechefen.

Du bliver ansvarlig for den daglige it-drift i Udenrigsministeriet og på repræsentationerne rundt omkring i verden.

Det betyder, at hverdagen er omskiftelig, krævende og lærerig, og stillingen kræver en teamleder, som både kan tænke ud af boksen og meget struktureret.

Læs hele annoncen her.

Bloom søger for Lattec en it-ansvarlig, Allerød

Nyoprettet stilling med bredt ansvar for virksomhedens it-drift

Vores kunde Lattec i Allerød har brug for en alsidig it-ansvarlig, som sørger for at løse interne it-drifts- og netværksproblemer i samarbejde med deres it-supporter.

Du dokumenterer og finder frem til gode robuste løsninger, der kan garantere en stabil og gennemskuelig it-drift i samarbejde med andre afdelinger og eksterne samarbejdspartnere.

Virksomheden Lattec udvikler proaktive analyse- og sensorsystemer til at måle malkekøers helbredstilstand på gårdene, og de har kunder overalt i verden.

Deres infrastruktur er baseret på Microsoft-værktøjer og -teknologier, f.eks. MS-servere, Office365, Dynamics NAV. Serverdrift samt netværk er outsourcet til eksterne partnere. De har både en produktions- og udviklingsafdeling, som kan have specielle drift- og server-setup-problematikker.

Læs hele annoncen her.

LB Forsikring søger for­an­drings­le­der for da­ta­mo­den­hed, København

Vil du gerne forandre og være noget særligt for andre? Dette kan være din mulighed for at få mere substans i dit arbejdsliv.

Hos LB lægger vi sjæl i arbejdet, og vi møder medlemmer, kolleger og omverden med skærpet sans. Du bliver en del af et medlemsejet fællesskab, hvor vi er der for hinanden. Vi deler også målet om at gøre forsikring overflødig.

Som forandringsleder for datamodenhed bliver du en del af afdelingen Udviklingsstyring og Dataanvendelse, hvor vi er seks kolleger.

For at sikre leverancen af data, som understøtter vores strategi for 2026 og løfter koncernen, har vi samlet ansvaret for øget dataanvendelse i forretningen, ansvaret for porteføljestyring og udvikling, modningen af forretningsbehov- og løsninger samt forandringsledelsesansvaret, så vi i afdelingen kan sikre løsningernes forankring hos modtagerne.

Du vil blive en del af teamet på tre forandringsledere, hvor du vil få et særskilt ansvar for at sikre vores strategiske og ambitiøse løft af dataanvendelse i hele koncernen, der skal understøtte en sund og effektiv forretning.

Læs hele annoncen her.

Danske Spil søger web ex­pe­ri­en­ce manager med flair for bru­ger­rej­ser og per­for­man­ce­op­ti­me­ring, Brøndby

Drømmer du om et job, hvor dine faglige udfordringer og professionelle bedrifter bliver en gevinst både for dig selv og for alle danskere? Vil du sikre fantastiske brugeroplevelser på Danske Spils webløsninger, og har du lyst til at blive en del af en sjov og forretningsorienteret kultur?

Som en del af vores Digitalt Salg & UX-team vil du sørge for, at kampagner, produkter og øvrige budskaber dagligt præsenteres attraktivt og brugervenligt på vores website.

Derudover vil du deltage i en række spændende udviklingsprojekter omkring vores CMS (Sitecore), tværgående webløsninger og forretningen.

Godt samarbejde er vigtigt for dig, og du trives i tæt samarbejde med både UX/UI-teamet, udviklere samt øvrige bidragsydere, interne såvel som eksterne.

Vi forventer, at du kan omsætte strategi, analyser og brugerundersøgelser til digitale løsninger, som bidrager til det overordnede salg- og serviceniveau, ligesom du selv følger med i nye trends og metoder indenfor branchen.

Du er vant til at design og udvikling tager afsæt i salgs- og trafikdata, brugertests og andre former for kundeindsigter. Derudover har du gerne min. totre års erfaring fra en lignende stilling.

Læs hele annoncen her.

MAN Energy Solutions søger UI/frontend developer, København

Ready to Shape the Future of AI & ML Technologies? - Are you a UI/frontend developer with a Touch of Curiosity and Boldness?

We're on the hunt for a talented amp; innovative UI/frontend developer to join our dynamic team nestled in the heart of captivating Copenhagen. We are a pioneering cross-functional unit immersed in the enthralling realm of AI and ML technology.

As our UI/frontend developer, you'll be the creative brain behind our interface design. Your tech wizardry will empower our stakeholders - encompassing research and development departments, remote operation centers, and our esteemed customers - extracting maximum value from their data like never before.

Your mission won't just stop at design and build; you'll dive into the exciting world of new techniques with an experimental spirit - constantly exploring and challenging the status quo.

Læs hele annoncen her.

Red Barnet søger senior it-ope­ra­tions manager, København

Er du en it-specialist med en passion for at optimere og forny it-drift?

Kan du være den centrale figur i at guide og styrke vores it-operations and support team? Er du drevet af at løse komplekse problemer - og kan du bevare roen, når det går stærkt omkring dig? Så er du måske vores næste senior it-operations manager!

Som senior it-operations manager vil du spille en afgørende rolle i at koordinere og sikre en problemfri drift af vores it-infrastruktur.

It-teamet er p.t. under konsolidering, og du bliver en værdsat spiller i at sikre den systemunderstøttelse, der er så afgørende for, at Red Barnet kan levere på vores ambitioner for børn.

Du er anerkendt for at være yderst kompetent på dit felt, samtidig med at du tager aktivt del i at fremme en positiv arbejdskultur.

Læs hele annoncen her.

Fagligt Fælles Forbund søger business intelligence-udvikler, København

Er du erfaren BI-udvikler og har lyst til en drivende rolle ift. at skabe meningsfulde indsigter fra STORE datasæt? Har du en skarp it-puls og kan tviste data i samarbejde med kolleger – for at skabe innovative og effektive løsninger til organisationen? Så er du måske vores nye kollega.

Udviklingen inden for BI går stærkt. I 3F udnytter vi BI til at skabe indsigter og værdi på kerneområder – det betyder, at jobbet som udvikler både giver faglige udviklingsmuligheder men også mulighed for at udnytte dit blik for værdiskabelse i en stor organisation.

Du bliver en del af vores it-afdeling, der tæller 61 medarbejdere inden for projektledelse, udvikling, kvalitetssikring, drift og support. Vi har ansvar for at udvikle, vedligeholde og drifte it-løsninger til vores a-kasse og forbund.

Vi servicerer 2.300 brugere fordelt på cirka 120 kontorer i Danmark – og vi understøtter varetagelsen af vores 260.000 medlemmer.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.Flere artikler om Job & Karriere

På jagt efter et it-job? Her er 10 ledige stillinger, som du kan søge nu

Skynd dig og send en ansøgning, hvis du vil have et af de her 10 dugfriske it-stillinger.

Her er 10 dugfriske it-stillinger, som du kan søge lige nu
Her er 10 friske it-stillinger, som du kan søge netop nu
Vi har fundet 10 ledige it-stillinger til dig - få overblikket over dem her
På jobjagt? Søg en af disse 10 stillinger lige nu

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu