Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

Film: Vær helt, helt stille - ellers går det galt

Der er gået fire år siden udgivelsen af “A Quiet Place: Part Two”. Men nu udvides fortællingen med lidt mere om, hvad der skete lige efter rumvæsnernes invasion.

Blodtørstige og nærmest uovervindelige væsner med en imponerende hørelse lyder ikke umiddelbart som noget, man har lyst til at stifte nærmere bekendtskab med.

Men det er desværre noget Abbott-familien må kæmpe med på daglig basis, efter en invasion fra rummet har gjort dem til de få overlevere af en dødelig apokalypse.

“A Quiet Place”-franchisen består indtil videre af to film, del 1 og 2, og har stjerner som Emily Blunt, John Krasinski og – i toeren – også Cillian Murphy i hovedrollerne.

Ja, faktisk er en tredje del også på tegnebrættet, men er blevet udskudt til et uvist tidspunkt – sandsynligvis forårsaget af strejkerne i Hollywood.

Men imens man venter på, at tredje og sidste del i trilogien skal blive færdig, kan man kaste blikket mod den nye spin-off “A Quiet Place: Day One”.

Den handler om, hvad der skete under selve invasionen fra rummet og sætter mere fokus på, hvordan livet i storbyen blev påvirket. Samtidig introducerer den os for en række nye karakterer.

Én af dem er hovedpersonen Sam (Lupita Nyong'o), der møder rumvæsnerne for første gang under en dagstur til New York City. I kaosset finder hun forretningsmanden Eric (Joseph Quinn), som hun allierer sig med for at overleve.

Undervejs møder de to bl.a kendingen “Man on Island” (Dijmon Hounsou), som også var med i “A Quiet Place: Part Two.”

Skuespilleren Alex Wolff er også med i filmen, selvom det endnu ikke vides hvilken rolle han kommer til at spille.

Filmen har biografpremiere 28. juni. Indtil da må man fornøje sig med traileren her, der ser ret skarp ud.