Topdirektør forlader Software Innovation

55-årige Frank Høyer Rasmussen kvitter jobbet som administrerende direktør i Software Innovation. Tidspunktet er rigtigt til nye udfordringer, siger den afgående direktør, der overlader posten til Jakob Truelsen.

Efter fem år i spidsen for it-leverandøren Software Innovation har administrerende direktør Frank Høyer Rasmussen sagt op.

- Jeg har ikke gjort op, hvad jeg egentlig vil nu. Jeg skal måske ud til et job i en anden virksomhed, men en konsulentrolle kan også blive aktuel, siger Frank Høyer Rasmussen.

Ny direktør på plads

Han udelukker ikke, at han får en tilknytning til Software Innovation de kommende år, men mener, at det er tid til nye udfordringer.

- Jeg har mange gode år i mig på arbejdsmarkedet endnu, og jeg føler, at Software Innovation ikke skal være mit sidste stop, siger Frank Høyer Rasmussen.

Ny administrerende direktør bliver Jakob Truelsen, der har kørt parløb med Frank Høyer Rasmussen i den afgående direktørs fem år i selskabet.

Virksomheder i krise

Med Frank Høyer Rasmussen i spidsen har Software Innovation vendt et samlet underskud på et tocifret millionbeløb til et overskud på cirka fem millioner kroner i 2004.

Ifølge Frank Høyer Rasmussen kan Software Innovationen præsentere et tilsvarende pænt resultat for 2005, når regnskabet offentliggøres først i næste måned.

- Det er et godt tidspunkt til at skifte direktør og Jakob Truelsen er erfaringsmæssigt klar til at tage over nu, siger Frank Høyer Rasmussen.

Også bestyrelsen for det norske moderselskab har ifølge Frank Høyer Rasmussen nikket ja til direktørskiftet.

Frank Høyer Rasmussen har før jobbet hos Software Innovation været direktør i EDB Gruppen og har samlet cirka 30 års erfaring i it-branchen.

Den erfaring forestiller han sig at bruge til at hjælpe eksempelvis virksomheder i krise som ansat eller som ekstern konsulent.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere