TDC lancerer IP-telefoni til 129 kr. om måneden

TDC lancerer i næste uge omsider IP-telefoni til selskabets bredbåndskunder. Både mobil- og udlandspriser er dog uændrede, og det bliver ikke muligt at tage bredbåndstelefonen med til udlandet.

Kvalitet bliver det helt store nøgleord, når TDC efter flere udskydelser i næste uge lancerer IP-telefoni til selskabets omkring én million bredbåndskunder.

Både priserne for at ringe til mobiltelefoner og udlandet bliver nemlig det samme som ved traditionel fastnettelefoni. Det samme gør priserne for at oprette og flytte sit telefonnummer.

Ubegrænsede opkald

Besparelsen skal kunderne i stedet hente på, at de for 129 kroner om måneden kan ringe ubegrænset til andre fastnettelefoner. Det er en månedlig besparelse på 70 kroner i forhold til traditionel fastnettelefoni.

Bredbåndstelefoni gør det muligt for TDC's kunder at droppe den normale fastnetforbindelse og i stedet bruge bredbåndslinjen til at ringe over.

En adapter gør, at man kan bruge sin traditionelle fastnettelefon til at ringe med og derfor ikke behøver at tænde en computer for at foretage opkald.

Alle telefonstik kan anvendes

Samtidig bliver det med TDC's løsning muligt at benytte alle eksisterende telefonstik i husstanden.

Det kræver dog for størsteparten af kunderne, at de skal betale for at få en TDC-tekniker på besøg.

- Vi ligger lidt dyrere, men det har jeg ikke noget problem med. Vi leverer et andet produkt med en bedre kvalitet og med en bedre service. Kunderne er parate til at betale, siger Gert Rieder, direktør for TDC Privat.

TDC garanterer også, at telefonen kan spores ved alarmopkald til 112.

Det har dog den ulempe, at man ikke kan tage sit telefonnnummer med sig rundt i landet eller til udlandet, som det er tilfældet med mange af TDC's konkurrenter.

I så fald ville TDC heller ikke kunne garantere for kvaliteten af samtalen.

Naturligt tillægsprodukt

Gert Rieder afviser, at TDC lancerer bredbåndstelefoni for at forsvare sig mod de mange konkurrenter, som satser på IP-telefoni til private.

- Det her er ikke et forsvarsprodukt fra at miste kunder til fremmede, men et naturligt tillægsprodukt til bredbånd. Det kommer til at give os en endnu større markedsandel på bredbånd, siger Gert Rieder.

TDC benytter samme Cisco-platform som til TDC Kabel TV til at producere telefonidelen. TDC Kabel TV lancerede IP-telefoni i maj sidste år og har siden fået i størrelsesordenen 6.000 kunder.

Omkring 2012 forventer TDC, at samtlige selskabets to millioner fastnetkunder benytter sig af IP-telefoni.

TDC lancerer i første omgang to typer af bredbåndstelefoni, hvor man betaler 109 og 129 kroner for fri tale til danske fastnetnumre i henholdsvis dagtimer og døgnet rundt. TDC forventer, at de fleste kunder vil vælge den dyrere løsning.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere