Kort nyt fra it-verdenen

BSA Sverige fordobler dusør for pirattips. Telesvindler fænglset. SAP-konsulenter køber konkurrent. TDC lancerer tjenester i Norge. Kulturministeren åbner digitalt sendenet. Ementor lander kontrakt med ATP. TDC peger på ny næstformand.

BSA Sverige fordobler dusør for pirattips

Antipiratgruppen BSA i Sverige indleder 1. april en kampagne for at få flere tips og anmeldelser af pirat-software. Under kampagnen fordobler BSA den sædvanlige dusør for tips til 10 procent af en eventuel erstatning - dog højst en halv million svenske kroner. BSA får i snit 125 tips om året i Sverige, men det er håbet, at kampagnen vil give i hvert fald 100 tips inden april. Det har ikke været muligt at få en kommentar fra BSA i Danmark.

Telesvindler fænglset

Politiet har varetægtsfænglset en 32-årig mand for at have snydt de danske teleselskaber for op mod tre millioner kroner med bedrageri og dokumentfalsk, skriver Urban. Manden har angiveligt oprettet mobilabonnementer, som han sendte videre til Italien, hvor nogle af hans kammerater ringede til overtakstede numre.

SAP-konsulenter køber konkurrent

SAP-konsulenthuset Team R3 etablerer sig i Bulgarien via købet af det dansk/bulgarske udviklingshus Site-box, der består af specialister med Java- og .net-kompetencer. Site-boxs nuværende ledelse i henholdsvis Danmark og Bulgarien fortsætter under Team R3.

TDC lancerer tjenester i Norge

TDC Mobil lancerer en række tjenester på det norske mobilmarked via det norske selskab, TDC Song Norge. Det sker med en aftale med norske Telenor i hånden. Tjenester er en stribe af dem, som TDC i forvejen tilbyder i Danmark. De tæller i første omgang MobilFlex Connect og MobilFlex Data.

Kulturministeren åbner digitalt sendenet

Kulturminister Brian Mikkelsen (K) åbnede fredag det jordbaserede digitale sendenet ved en begivenhed i DR Byen. Med sendenet kan alle i Danmark - ved hjælp af en dekoder og en antenne - modtage tv-signaler digitalt. I første omgang fra tv-kanalerne DR1, DR2, TV 2 og TV 2-regionerne.

Ementor lander kontrakt med ATP

ATP har valgt Ementor, som leverandør af et SAP-baseret it-system, der skal understøtte administrationen af en forventet barselsudligningsordning. Systemet implementeres over to faser, hvor den første fase forventes af være i drift fra oktober 2006.

TDC peger på ny næstformand

Den danske telegigant TDC har indstillet Vagn Sørensen til posten som næstformand for bestyrelsen. Vagn Sørensen har tidligere været vicekoncernchef i SAS og har siden 2001 været koncernchef for Austrian Airlines.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere


Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere