Ny TDC-topchef tavs om koncernens fremtid

Henning Dyremoses afløser på topposten som direktør og koncernchef hos TDC, Jens Alder, er tavs om fremtidsplanene for telekæmpen. Henning Dyremose afviser, at der skulle være store ændringer på vej.

TDC's kommende administrerende direktør og koncernchef Jens Alder er ikke parat til at løfte sløret for fremtidsplanerne for selskabet.

- Jeg kan endnu ikke sige noget om strategier eller om mine planer for virksomheden, gjorde Jens Alder det torsdag klart på et pressemøde hos TDC.

Her fremhævede TDC-toppen, at man med Henning Dyremose som bestyrelsesformand og Jens Alder som ny administrerende direktør har fået både kontinuitet og fornyelse i TDC-topppen.

Godt og sundt

- Fornyelsen ligger i, at jeg er en ny person, som nu skal stå i spidsen for virksomheden. Det er godt og sundt for virksomheder at få nye folk i spidsen. Det siger jeg nu som ny chef i TDC, men det sagde jeg også, da jeg forlod min tidligere arbejdsplads, sagde Jens Alder.

Ifølge TDC-ledelsen er en af årsagerne til, at Jens Alder nu kommer til at sidde på topposten hos TDC hans erfaringer som koncernchef for det delvist statsejede schweiziske teleselskab Swisscom.

Jens Alder forlod tidligere på året Swisscom efter uenighed om selskabets strategi for fortsat vækst, hvor Jens Alder angiveligt selv var fortaler for opkøb af konkurrenter.

Han afviste på pressemødet at kommentere oplysninger om, at Swisscom var med i opløbet om at købe TDC, der nu har kapitalfondene bag Nordic Telephone Company (NTC) som hovedaktionærer.

Ifølge Henning Dyremose fortsætter TDC nu for fuld skrue med de hidtidige aktiviteter, indtil Jens Alder tiltræder til november.

- Der er store opgaver at løse, og der er ikke tid til at slække på indsatsen eller kravene. Vi fortsætter for fuld skrue, og når Jens Alder kommer ind, trækker jeg mig tilbage til posten som bestyrelsesformand og rådgiver, sagde Henning Dyremose på torsdagens pressemøde.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere