Net-løs politiker raser over Cybercity

It-ordfører for Dansk Folkeparti, Jørn Dohrmann, har siden april forgæves forsøgt at få flyttet en bredbåndsforbindelse leveret af Cybercity på vegne af Folketinget. Måske kommer der en nødløsning fredag. "Helt grotesk", mener Dohrmann.

Cybercity har snorksovet i timen i flere måneder, mener it-ordfører for Dansk Folkeparti, Jørn Dohrmann, der siden april forgæves har forsøgt at få selskabet til at flytte en internetforbindelse.

Cybercity leverer internet hjemme hos Folketingets politikere, så de eksempelvis kan komme på Folketingets intranet.

Jørn Dohrmann flyttede 1. maj et par kilometer fra sin nu tidligere adresse i Vamdrup ved Kolding.

Allerede i april gjorde han opmærksom på, at internetforbindelsen fra Cybercity skulle flyttes, men det er endnu ikke sket.

Taget som gidsel
- Det er helt grotesk, at Cybercity på den måde kan tage mig som gidsel i flere måneder, hvor jeg ikke kan komme til at udføre mit arbejde på normal vis med en internet-forbindelse hjemme, siger Jørn Dohrmann.

- Hvis Cybercity ikke magter opgaven, må Folketinget til at finde en anden internetleverandør, mener han.

Da Computerworld snakkede med Jørn Dohrmann tidligere på ugen, havde han netop endnu engang forgæves forsøgt at få Cybercity til at oplyse, hvornår forbindelsen vil være i orden.

Efter Computerworld har kontakt Cybercity er han nu blevet lovet, at der fredag etableres en nødløsning med en spiltter på en eksisterende telefonlinjer.

Det betyder imidlertid at seks af husets syv telefoner sættes ud af drift.

Cybercity beklager fejl
- Det er en klar forringelse, men jeg bliver jo nødt til at acceptere det for overhovedet at få en forbindelse, siger Jørn Dohrmann.

Først midt i august kan han få etableret den rigtige forbindelse, fordi det angiveligt kræver, at der trækkes en ekstra linje ind i huset.

Computerworld har de seneste dage forsøgt at få Cybercity til at forklare, hvorfor Jørn Dohrmanns internetforbindelse ikke for længst er flyttet.

Ingen hos Cybercity ønsker at udtale sig til citat om sagen, men over for Computerworld beklager Cybercity forsinkelsen.

I en e-mail skriver Cybercity endvidere, at forsinkelsen efter deres opfattelse skyldes "en række beklagelige fejl hos henholdsvis TDC og Cybercity."
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Business Tech Event: Kunstig intelligens som konkurrenceparameter - fra teknologi til etik

Kunstig intelligens og machine learning åbner op for utallige nye muligheder for virksomheder, borgere og samfund – men hvordan udnytter man teknologien til at skabe konkurrence fordele, og hvordan sikrer man sig, at teknologien udnyttes etisk ansvarligt? Hør blandt andet hvordan Vestas arbejder med kunstig intelligence.

25. august 2020 | Læs mere


Introduktion til AI – kom rigtigt fra start og drag fordel af kunstig intelligens

På dette digitale HowTo seminar får du en stribe eksempler på, hvordan AI kan hjælpe dig med at løse opgaver og skabe indsigt i din forretning. Tilmeld dig og få inspiration til at komme i gang med AI baseret på konkrete input og erfaringer.

27. august 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Test: Lenovos seneste budget-basker kan det hele - man skal dog leve med en alt for synlig svaghed
Computerworld tester Lenovos Ideapad 5. Maskinen er stærk, prisen er skarp og designet er vellykket. Men der er stadig en god grund til at springe modellen over.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Mobility - her er de aktuelle udfordringer
Hvad med sikkerheden? Mobility-bølgen fejer igennem danske virksomheder, og der er masser af muligheder og faldgruber. Sikkerheden halter, men det kan der gøres noget ved. Produceret af Computerworld.dk i oktober 2014.