Net-løs politiker raser over Cybercity

It-ordfører for Dansk Folkeparti, Jørn Dohrmann, har siden april forgæves forsøgt at få flyttet en bredbåndsforbindelse leveret af Cybercity på vegne af Folketinget. Måske kommer der en nødløsning fredag. "Helt grotesk", mener Dohrmann.

Cybercity har snorksovet i timen i flere måneder, mener it-ordfører for Dansk Folkeparti, Jørn Dohrmann, der siden april forgæves har forsøgt at få selskabet til at flytte en internetforbindelse.

Cybercity leverer internet hjemme hos Folketingets politikere, så de eksempelvis kan komme på Folketingets intranet.

Jørn Dohrmann flyttede 1. maj et par kilometer fra sin nu tidligere adresse i Vamdrup ved Kolding.

Allerede i april gjorde han opmærksom på, at internetforbindelsen fra Cybercity skulle flyttes, men det er endnu ikke sket.

Taget som gidsel
- Det er helt grotesk, at Cybercity på den måde kan tage mig som gidsel i flere måneder, hvor jeg ikke kan komme til at udføre mit arbejde på normal vis med en internet-forbindelse hjemme, siger Jørn Dohrmann.

- Hvis Cybercity ikke magter opgaven, må Folketinget til at finde en anden internetleverandør, mener han.

Da Computerworld snakkede med Jørn Dohrmann tidligere på ugen, havde han netop endnu engang forgæves forsøgt at få Cybercity til at oplyse, hvornår forbindelsen vil være i orden.

Efter Computerworld har kontakt Cybercity er han nu blevet lovet, at der fredag etableres en nødløsning med en spiltter på en eksisterende telefonlinjer.

Det betyder imidlertid at seks af husets syv telefoner sættes ud af drift.

Cybercity beklager fejl
- Det er en klar forringelse, men jeg bliver jo nødt til at acceptere det for overhovedet at få en forbindelse, siger Jørn Dohrmann.

Først midt i august kan han få etableret den rigtige forbindelse, fordi det angiveligt kræver, at der trækkes en ekstra linje ind i huset.

Computerworld har de seneste dage forsøgt at få Cybercity til at forklare, hvorfor Jørn Dohrmanns internetforbindelse ikke for længst er flyttet.

Ingen hos Cybercity ønsker at udtale sig til citat om sagen, men over for Computerworld beklager Cybercity forsinkelsen.

I en e-mail skriver Cybercity endvidere, at forsinkelsen efter deres opfattelse skyldes "en række beklagelige fejl hos henholdsvis TDC og Cybercity."
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Kompetera A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Fremtidens kundeservice: Kom i gang med de bedste chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

22. september 2020 | Læs mere


RPA og software-robotter: Businesscase og teknologi

Robot process automation - RPA - har i det seneste års tid for alvor fået et gennembrud i både virksomheder, organisationer og (ikke mindst) i den offentlige sektor, hvor både kommuner, styrelser og andre institutioner har taget de små software-robotter til sig.

23. september 2020 | Læs mere


"One Minute Workflow" til ad hoc-opgaver

De seneste mange måneder har givet os alle en helt ny opfattelse af arbejdspladsen. Fjernarbejde forventes at blive en del af den nye hverdag, som vi alle kigger ind i. Det har været en øjenåbner for mange, men det har også givet os vigtig læring - hvordan sikrer du, at dine medarbejdere har samme muligheder og kan opretholde effektiviteten, også når de ikke arbejder på kontoret?

23. september 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Sådan turboimplementerede GateHouse helt nyt ERP-system på blot 26 dage: "Systemet skulle kunne favne det hele og integrere forretningerne med hinanden"
På 26 dage midt i coronakrisen og hen over påsken implementerede den danske softwarevirksomhed GateHouse en ERP-løsning fra IFS som erstatning for et bare to år gammel NAV-løsning. Her er historien om, hvordan det lykkedes.
Computerworld
Så kom der pris og dato på de nye PlayStation 5-modeller
Sony slipper de nye PlayStation 5 konsoller løs blot halvanden uge efter lanceringen af Microsofts Xbox-kollektion.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Sådan opbevarer du effektivt og sikkert dine data – også med hybrid cloud
Cloud er her der og alle vegne. Men mange organisationer foretrækker en mere blandet tilgang, hvor dele af virksomhedens workload og it-miljøer sendes i clouden, mens andre dele placeres i andre og ofte lokale datacentre. Det stiller ofte mange forskelligartede krav til behovet for lokal storage. Men med IBM FlashSystem kan du konsolidere dit storage-behov og reducere kompleksiteten. Samtidig er FlashSystem all-flash og hybrid-løsninger bygget på et standardiseret sæt af værktøjer og APIs, som giver dig adgang til enterprise-løsninger uanset størrelsen på din organisation. I dette whitepaper fra Atea og IBM kan du læse om IBMs storeløsninger og de yderligere fordele som du kan opnå med dem.