Reuters åbner nyhedsbureau i Second Life

Det britiske nyhedsbureau Reuters tager skridtet til den virtuelle virkelighed og åbner kontor i den gigantiske onlineverden Second Life. Bureauet vil publicere nyheder fra både den virkelige og virtuelle verden.

På onsdag åbner Reuters kontor i den virtuelle verden Second Life, der i skrivende stund har omkring 900.000 medlemmer, der i et gigantisk tredimensionelt landskab kan bygge hus, arbejde og omgås med andre.

Reuters påtænker at rapportere både ”rigtige” nyheder til Second Life-indbyggerne samt nyheder fra Second Life-universet til den rigtige verden via webstedet secondlife.reuters.com.

Indbyggere kan rapportere

Indbyggerne i Second Life kan tage del i Reuters nyheder, ved hjælp af et bærbart apparat, som de kan bære rundt på i den virtuelle verden.

Med apparatet får de blandt andet mulighed for at deltage i et forum, hvor de kan diskutere aktuelle hændelser med andre indbyggere.

Nyhedschef i det virtuelle univers er Adam Pasick, der i Second Life går under det passende navn Adam Reuters.

- Sjovt nok er der ikke den store forskel på at arbejde som reporter i den virkelige og den virtuelle verden, siger han.

Han ser ingen problemer i, at nyhedsbureauet rapporterer fra en verden, hvor grænserne mellem, hvad der er virkeligt og hvad der er uvirkeligt, flyder sammen.

- At være upartisk, troværdig, hurtig, alt det som Reuters stræber efter, det gælder uanset, hvilket miljø man rapporterer fra, siger Adam Pasick

Reuters er ikke den første større virksomhed, som åbner virtuelt kontor i Second Life.

Virksomheder som Toyota, Adidas, Sony BMG og Sun Microsystems er allerede repæsenteret i den virtuelle virkelighed.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere