Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Kort nyt fra it-verdenen

De Gule Sider: Ring gratis til annoncører. HP gennemfører opkøb af Mercury. SAP World Tour på vej til Danmark.

De Gule Sider: Ring gratis til annoncører
De Gule Sider er klar med en ordning, der betyder, at brugerne kan ringe gratis til annoncørerne på sitet. Selskabet har hentet ideen fra udlandet, hvor den ifølge De Gule Sider er en stor succes. Med ordningen skal man klikke på et ikon på degulesider.dk, hvorefter ens telefon vil ringe. Når man tager den, bliver det gågældende selskab ringet op.

HP gennemfører opkøb af Mercury

HP overtager formelt amerikanske Mercury Interactive, efter selskaberne underskrev købspapirer i sommer. HP forventer, at handlen vil give selskabet et kraftigt løft i Danmark, når det handler om salg af software-løsninger. "Med Mercurys 11 medarbejdere når vi op på 20 ansatte indenfor software i HP Danmark, og vi er dermed endnu bedre rustet til at rådegive vores kunder, der også har taget særdeles positivt imod nyheden,” siger Henrik Madsen, ansvarlig for softwareforretningen i HP Danmark.

SAP World Tour på vej til Danmark

SAP er vej til Århus med det store cirkus. 21. november åbner selskabet for SAP World Tour 2006, der er en større præsentation af selskabets ydelser. SAP afholdte sidst et stort arrangement i Danmark for halvandet år siden, da Sapphire-messen blev afholdt i København.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere