Hvad ønsker du dig til jul, Lars Monrad-Gylling?

Administrerende direktør fra KMD, Lars Monrad-Gylling, ønsker sig brændende en vellykket kommunalreform. Han vil gerne forære IT-Branchens Jakob Lyngsø en iPod, men privat glæder han sig dog allermest til at holde jul sammen med sin familie.

- Hvilke tre ting ser du helst ligge under juletræet?

- Jeg er svær at give gaver, fordi jeg selv plejer at købe gaverne. Men i år vil en stegegryde og cd’er med R.E.M lune under træet.

- Hvad ønsker du dig på vegne af KMD?

- Det er meget simpelt: En vellykket kommunalreform. Hele julemåneden kommer til at stå i kommunalreformens tegn, og nok også et godt stykke ind i januar.

- Hvem fra it-branchen vil du gerne holde jul og udveksle gaver med?

- Det skal nok være Jakob Lyngsø fra foreningen IT-Branchen, som jeg har haft et godt samarbejde med i løbet af året. Jakob er jo lidt en legedreng, når det kommer til teknologi. Så måske han skulle have skiftet sit gamle anlæg ud og erstattet med en computer. Jeg tror ikke han har en iPod, så det ville være oplagt.

- Hvem skal du holde jul med?

- Det skal jeg med min kone – og i år foregår det sammen med min del af familien hjemme hos os.

- Hvad har årets højdepunkt været for KMD?

- Der har været mange. Man kunne nævne Løn i København eller SAP-implementeringerne i blandt andet Hvidovre og ikke mindst Århus Kommune. Men størst at alt bliver den kommende kommunalreform. Ingen tvivl om det.

- Hvad er dit personlige højdepunkt for 2006?

- Det må siges at være kvalitetstid med familien. Især ski-, sommer og efterårsferien i familiens skød har været dejligt.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere


Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere