Hvad ønsker du dig til jul, Freddy Lykke?

Hvis administrerende direktør Freddy Lykke fra CSC Scandihealth mod forventning ikke får en helikopter i julegave, så kan en cykel-GPS gøre ham glad. For han skal ud på en 3.000 kilometer cykeltur med sin 12årige datter.

Hvilke tre ting ser du helst ligge under juletræet?

- En helikopter. Og den skal helst være hvid. Men hvis mit fromme ønske ikke bliver opfyldt, så ønsker jeg mig en cykel-GPS, fordi jeg skal cykle til Italien med min 12-årige datter til sommer.

Hvad ønsker du dig på vegne af CSC Scandihealth?

- Jeg håber på, at indenrigs- og sundhedsminister Lars Løkke Rasmussen (V) og regionerne får sat gang i den nye EPJ-organisation. Vi befinder os jo lige nu i et vakuum, men for at fastholde det forspring Danmark har på digital sundhed, så forventer jeg en udmelding i starten af det nye år.

Hvem fra it-branchen vil du gerne holde jul og udveksle gaver med?

- Det skal helt sikkert være Richard Granger fra det store sundhedsprogram i England, Connecting for Health. Han arbejder blandt andet med at samle omkring 300 hospitaler og 30.000 praktiserende læger, hvor hele formålet er at skabe gennemsigtighed og sammenhæng på det engelske sundhedsområde. Ham og jeg kunne sagtens bruge lang tid på at udveksle gaver i form af vores erfaringer.

Hvem skal du holde jul med?

- Det skal jeg med min kone, to døtre, mine forældre, to brødre plus en farmor.

Hvad har årets højdepunkt været for CSC Scandihealth?

- Det har helt sikkert været at vinde EPJ-ordren i region Nordjylland, som vi har arbejdet meget hårdt på.

Hvad er dit personlige højdepunkt for 2006?

- Udvælgelsen til formand for IT-Branchens udvalg for sundheds-it. Det giver mig jo en unik mulighed for at samle branchen og præge udviklingen omkring sundheds-it i Danmark.

Hvad skal du have at spise juleaften?

- Aner det faktisk ikke. Men mon ikke der både er and og flæskesteg?




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere