Artikel top billede

Hvad går din sommerferie med, Sophie Hæstorp?

IT- og teleordfører for Socialdemokraterne, Sophie Hæstorp Andersens eneste ferietradition er, at ferien altid bliver planlagt i sidste øjeblik. I år går turen til det sydfynske, hvor der skal slappes af i familiens stråtækte bondehus.

"Hvor skal du holde sommerferie?"

"Primært i Danmark. Jeg begyndermed to uger i min families gamle stråtækte hus på en ø i det sydfynske øhav med kun 40 fastboende. Måske skal vi til Bornholm senere."

"Har du nogen særlige sommerferie-traditioner?"

"Den eneste tradition er, at sommerferien altid er planlagt i sidste øjeblik."

"Har du uafsluttede opgaver liggende på dit arbejdsbord, når du tager på sommerferie?"

"Ja, men ingen hastesager eller opgaver, der gør mig søvnløs om natten. Men min hjemmeside trænger til en ordentlig overhaling."

"Et tip til en særlig begivenhed eller et særligt sted, som man kan få glæde af at besøge i sommeren?"

Kommer man forbi København og Vesterbro 21. juli, så bør man tage hen til Halmtorvet i anledning af den særlige mindedag for afdøde stofmisbrugere - som der er cirka 275 af hvert år - og måske ligge en blomst.

De er døde som følge af en fejlslagen narkotikapolitik i Danmark. Deres sag er stadig vigtig for mig, selv om jeg nu er ordfører for IT- og telepolitikken."

"Hvilket it-isenkram bliver pakket i bagagen?"

Min bærbare iBook G4 computer med indbygget Airport, så jeg kan teste bredbåndsdækningen på de danske småøer."

"Hvilken bog vil du gerne have læst, når ferien er forbi?"

"Kloge kvinders guide til økonomisk frihed" af Mette-Marie Davidsen. Håber også at finde tid til at genlæse "Microserfs" af Douglas Coupland."

"I høj grad vælger du at være offline fra arbejde og forpligtelser i sommerferien?"

"Jeg har den evne, at jeg let kobler af og glemmer alt om arbejde og forpligtelser i weekender og ferier. Så jeg er i høj grad koblet af, men tjekker mobilen i ny og næ, hvis den lige ligger der på min vej. Den kommer ikke med på stranden."




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere