Kort Nyt: Onlinespil, bredbåndspriser, hospitals-it

Lotto24.dk må finde nyt navn. Internetudbyder giver mere fart for færre penge. Ascom skal levere teknologi til Hjørring Sygehus.

Lotto24.dk må finde nyt navn

Danske Spils navn lotto er blevet så stærkt et varemærke, at virksomheden har haft held til at stoppe onlinespilfirmaet Lotto24 fra at bruge navnet. Patent- og Varemærkestyrelsen har tidligere afvist at registrere Lotto24 som et varemærke, og nu har Sø- og Handelsretten konkluderet, at Danske Spil er så tæt forbundet til navnet, at virksomheden kan stoppe Lotto24 fra at bruge navnet.

Internetudbyder giver mere fart for færre penge

MidtVest Bredbånd vil give mere for mindre. Internetudbyderen giver fremover sine kunder med en 2,5/2,5 megabit-forbindelse 5/5 megabit til den samme pris. Samtidig falder prisen for kunder med 2,5/2,5 og 10/10 megabit-forbindelser.

Ascom skal levere teknologi til Hjørring Sygehus

Ascom er blevet valgt som leverandør at et internt kommunikationssystem til Hjørring Sygehus, der skal styrke informationsdelingen mellem sygehusets mange afdelinger. Orden har en værdi på lidt over 2,2 millioner kroner og indeholder en trådløs infrastruktur samt 400 trådløse håndsæt.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
MS Power Platform

På dette seminar kan du høre mere om mulighederne i Power Apps, og hvordan du kommer igang med at skabe værdi med Microsofts low code/no code-platform. Du kan også få inspiration fra organisationer, der i dag allerede er godt i gang og som har gjort sig deres erfaringer med platformen. Hvad virker? Og hvad virker ikke?

28. september 2022 | Læs mere


Strategisk brug af cloud: Få styr på compliance, infrastruktur og industry clouds

På denne konference klæder vi dig på at træffe de strategiske de valg, som der ligger bag hybrid cloud. Og vi går i dybden med de compliance- og sikkerhedsmæssige udfordringer og beslutninger der følger med cloud-løsninger

29. september 2022 | Læs mere


Årets CISO 2022 - Sådan arbejder du med sikkerhed, systemer og ledelse

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2022 på denne konference.

05. oktober 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital