Kort Nyt: Onlinespil, bredbåndspriser, hospitals-it

Lotto24.dk må finde nyt navn. Internetudbyder giver mere fart for færre penge. Ascom skal levere teknologi til Hjørring Sygehus.

Lotto24.dk må finde nyt navn
Danske Spils navn lotto er blevet så stærkt et varemærke, at virksomheden har haft held til at stoppe onlinespilfirmaet Lotto24 fra at bruge navnet. Patent- og Varemærkestyrelsen har tidligere afvist at registrere Lotto24 som et varemærke, og nu har Sø- og Handelsretten konkluderet, at Danske Spil er så tæt forbundet til navnet, at virksomheden kan stoppe Lotto24 fra at bruge navnet.

Internetudbyder giver mere fart for færre penge
MidtVest Bredbånd vil give mere for mindre. Internetudbyderen giver fremover sine kunder med en 2,5/2,5 megabit-forbindelse 5/5 megabit til den samme pris. Samtidig falder prisen for kunder med 2,5/2,5 og 10/10 megabit-forbindelser.

Ascom skal levere teknologi til Hjørring Sygehus
Ascom er blevet valgt som leverandør at et internt kommunikationssystem til Hjørring Sygehus, der skal styrke informationsdelingen mellem sygehusets mange afdelinger. Orden har en værdi på lidt over 2,2 millioner kroner og indeholder en trådløs infrastruktur samt 400 trådløse håndsæt.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Atomic Software ApS
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021 - trends, teknologi, innovation og organisationsformer

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

15. april 2021 | Læs mere


Sådan gør IT bæredygtighed til en god forretning

Presset øges i disse år på virksomheder for at begrænse klimabelastningen. IT og teknologi spiller en nøglerolle i arbejdet, hvilket er emnet for denne konference. Her kan du blive klogere på, hvordan du aktivt arbejder for at kombinere effektiv og lønsom forretningsdrift med en effektiv bæredygtighedsindsats.

20. april 2021 | Læs mere


The Successful Journey to the Cloud

Cloud usage on enterprise level is growing rapidly and for good reason. With the flexibility and scalability offered by cloud, businesses and organizations can harness new technologies, increase resiliency and adapt to changing demands at an unprecedented level. In this webinar we address some of the important issues to consider when embarking on your cloud adoption journey.

21. april 2021 | Læs mere


Computerworld
Sikkerhedshul i sundhed.dk gør det let at snyde med coronapas
Et hul i sikkerheden hos sundhed.dk åbner op for, at coronapas-ejere kan ændre på de svar, der står i passet. Men det er dokumentfalsk, advarer sundhed.dks direktør.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
17 punkter med plads til forbedring: Sådan øger du din lønsomhed
Mange projektorienterede virksomheder hæmmes af ikke-optimale løsninger og besværlige, manuelle processer, som forringer effektivitet, overblik og lønsomhed. Her præsenterer vi 17 typiske udfordringer – og bud på, hvordan du kan afhjælpe situationen.