Højdepunkter fra avisen Computerworld fredag 7. september

Thygesen skal give salget vinger hos Thrane & Thrane. Spil med statsstøtte. Marketingstorm mod kommuner er uden effekt. Overvågning. Gennemtænkt folke-pc. Apple mod Nokia. Når chefen får alle de gode ideer. CTO

Thygesen skal give salget vinger hos Thrane & Thrane

To milliarder kroner i omsætning. Med kravet om en omsætningsfordobling på tre år, har supersælgeren Walther Thygesen klare mål i sit nye direktørjob hos Thrane & Thrane. Men analytikerne er skeptiske.
(Forside, leder side 2 + 8-9)

Spil med statsstøtte

Danske producenter af computerspil efterlyser klar tale og handling fra politikerne. Ikke bare varm luft og fine ord, lyder det fra de frustrerede topchefer.
(Side 12-13)

Marketingstorm mod kommuner er uden effekt

Presset fra it-sælgere er stort, men kommunerne er forholdsvis upåvirkede. Det siger de it-ansvarlige selv. Men leverandørerne tror stadig på effekten.
(Side 18-19)

Overvågning

Både spionage mod fremmede landes regeringer og spionage mod virksomheder udført af fremmede landes efterretningstjenester er et stigende problem.
(Side 20-21)

Gennemtænkt folke-pc

Computerworld har fået fingre i en tidlig version af 100 dollar-pc’en. Læs hvad Computerworlds journalist, to danske børn og en pædagogisk ekspert siger til den lille grønne.
(Side 22-25)

Apple mod Nokia

Apple har bevæget sig ind på mobilmarkedet. Men er virksomheden i stand til at konkurrere med giganten Nokia?
(Side 26-27)

Når chefen får alle de gode ideer

43 procent af cheferne i små og mellemstore virksomheder mener, at det er dem selv, der leverer de fleste ideer til nye produkter og services. I de
ejer-ledede virksomheder er det 49 procent.
(Side 28-29)

CTO

Computerworlds 2. sektion har tema om ITIL. Desuden indeholder CTO artikler om Ruby on Rails og distribueret softwareudvikling samt test af Bluesprings BMP Suite 4.5.

Læser du ikke avisen? Klik her for et godt tilbud på Computerworlds ugentlige avis med dybdeborende, perspektiverende og dagsordensættende journalistik ... hvis du vil noget med it.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere