Firefox populær hos Computerworlds læsere

Internet Explorer fravælges langt oftere af Computerworlds læsere end af resten af befolkningen. Næsten 20 procent af læserne foretrækker Firefox.

Internetbrowseren Firefox er langt mere populær hos Computerworlds læsere end hos resten af befolkningen.

Ifølge Foreningen for Danske Internet Mediers (FDIM) seneste statistik anvendes Internet Explorer af omkring 89,5 procent af befolkningen, mens Firefox trods fremgang fortsat kun er på 8,3 procent af skærmene.

På computerworld.dk er billedet dog noget anderledes.

Andelen af Firefox-brugere er her 19,8 procent, mens "kun" 76,6 procent af de besøgende anvender Internet Explorer.

Vælger alternativt

Selvom Firefox-tendensen er den mest bemærkelsesværdige, viser det sig, at Microsoft også møder konkurrence fra andre browsere.

I den generelle befolkning er det blot 0,23, der bruger Opera, mens det på cw.dk er 1,16 procent. Apples Safari-browser bruges af omkring 1,5 procent af den generelle befolkning ifølge FDIM's statistik, mens talet blandt Computerworlds læsere er 1,74 procent.

Selvom Firefox har vundet frem i Danmark i de senere år, er danskerne dog generelt mere Microsoft-tro end resten af Europa.

Ifølge det franske statistikfirma XiTi Monitor bruger 25 procent af europæerne nu Firefox, når de surfer på nettet. Ifølge speadfirefox.com Firefox nået browseren i fredags op på 400 millioner globale downloads.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere