Velgørenhed skal sikre Danware amerikansk succes

Danware kaster sig nu over velgørenhedsarbejde i jagten på succes i USA. Danware har doneret software til en skole for udsatte unge i Las Vegas.

Det børsnoterede danske it-selskab Danware går nu nye veje i jagten på succes uden for landets grænser.

Efter smågennembrud på salgssiden i lande som Kina, New Zealand og Malaysia, skruer selskabet op for indsatsen på den anden side af Atlanten.

I USA kan man få opmærksomhed, hvis man kaster sig over velgørenhed, og det er netop hvad Danware har gjort.

Softwareselskabet fra Hillerød har doneret software til en såkaldt forberedelsesskole i Las Vegas for udsatte unge, der bærer den tidligere tennisstjene Andre Agassis navn.

Skolen har fået undervisningssoftwaren NetOp School installeret kvit og frit af Danwares amerikanske datterselskab, NetOp Tech.

Læringsprogram

NetOp School er et læringsprogram til skolecomputere og netværk, der giver læreren mulighed for at fjernovervåge hver enkelt elevs skærm fra sin egen pc.

Hvis eleven kommer for langt væk fra opgaveløsningen foran skærmen og bevæger sig ud på nettet, eller andre sidespor, så ved læreren det med det samme, og kan sende en besked til eleven om at komme tilbage på sporet.

Softwaren gør det også muligt at dele enhver skærm i netværket med resten af klassen, fryse en elevs mus og en række andre funktioner.

"Vi ser frem til at bruge softwaren, fordi det bliver et stærkt aktiv for vores elever og lærere," siger Freda Vine, der er teknologikoordinator på skolen i en pressemeddelelse.

Softwaren indeholder også et testcenter, der giver lærerne mulighed for hurtigt at tilpasse, evaluere og give karakterer for online-tests.

"Andre Agassi Preparatory Academy er gennem dets arbejde med at hjælpe udsatte unge til at få en god uddannelse en værdig modtager af NetOp School," siger Jason Vargovchik, der står i spidsen for Danwares amerikanske datterselskab.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere