Artikel top billede

Anders Fogh Rasmussen skriver ifølge Venstres partisekretær Jens Skipper Rasmussen selv sin blog.

Fogh blogger - men flytter det overhovedet noget?

Folketingsvalg 2007: Regeringspartiet Venstre satser hårdt på nettet, men det kommer næppe til at betyde det store på valgdagen, vurderer mediebureau.

"Valget bliver ikke vundet på nettet. Der sker simpelthen for lidt på brugernes præmisser."

Sådan lyder konklusionen fra Frank Andersen, direktør i mediebureauet OMD.

Han tvivler på, at Venstre får det store ud af at lægge videoer med statsminister Anders Fogh Rasmussen ud på andre online medier, som for eksempel på Ekstra Bladets website.

"Jeg tvivler på, at de budskaber er i en form, der kan få os vælgere til at involvere os. Jeg orker næsten ikke at høre på, hvad Anders vil fortælle mig. Formen er simpelthen forkert," siger Frank Andersen.

Ikke afgørende for valget

Frank Andersen peger på, at den store gruppe af vælgere først og fremmest vil få deres informationer om valget fra de traditionelle massemedier.

"Nettet bliver ikke en afgørende stemme i valget," siger Frank Andersen.

Lige som den politiske kommentator Niels Krause-Kjær mener han, at Venstre og de politiske partier har meget at lære endnu for at udnytte mulighederne i web 2.0.

Venstres partisekretær, Jens Skipper Rasmussen, pointerer over for Computerworld, at internettets web 2.0 teknologier er meget vigtige for at få partiets budskab ud til så mange vælgere som muligt.

Ordentlig politik afgørende

Han henviser til, at brugerne har mulighed for at kommentere på en lang række af Venstres tiltag på nettet med både blogs, Facebook og MySpace.

"Men vi kan ikke ændre på, at man skal have en ordentlig politik for at vinde valget. Hvis ikke det er tilfældet, så kan man ikke vinde valget på at servere det lækkert på nettet," siger Jens Skipper Rasmussen.

Han understreger, at Anders Fogh Rasmussen selv skriver sin blog. Tiden finder statsministeren på turen rundt med valgbussen, fortæller Jens Skipper Rasmussen.

Aldrig skrevet en linie

Foreløbigt har Anders Fogh Rasmussen i dag, tirsdag 30. november 2007, skrevet tre indlæg på sin blog og fået 23 kommentarer tilbage.

Og det står Anders Fogh Rasmussen helt selv for, understreger partisekretæren.

"Jeg har aldrig skrevet en linie på den blog," bedyrer Jens Skipper Rasmussen til kritikken fra blandt andet Niels Krause-Kjær om, at blogs fra partiledere som statministeren ikke fungerer.

"Jamen det er utroligt så kloge, folk er," siger Jens Skipper Rasmussen.

Efter valget må man tage det hele op til revision for at lære af det til næste gang, lyder det fra ham. Det vigtige for partiet er at være med på de platforme, der er tilgængelige for at nå vælgerne.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere