Anders Fogh Rasmussen skriver ifølge Venstres partisekretær Jens Skipper Rasmussen selv sin blog.

Fogh blogger - men flytter det overhovedet noget?

Folketingsvalg 2007: Regeringspartiet Venstre satser hårdt på nettet, men det kommer næppe til at betyde det store på valgdagen, vurderer mediebureau.

"Valget bliver ikke vundet på nettet. Der sker simpelthen for lidt på brugernes præmisser."

Sådan lyder konklusionen fra Frank Andersen, direktør i mediebureauet OMD.

Han tvivler på, at Venstre får det store ud af at lægge videoer med statsminister Anders Fogh Rasmussen ud på andre online medier, som for eksempel på Ekstra Bladets website.

"Jeg tvivler på, at de budskaber er i en form, der kan få os vælgere til at involvere os. Jeg orker næsten ikke at høre på, hvad Anders vil fortælle mig. Formen er simpelthen forkert," siger Frank Andersen.

Ikke afgørende for valget
Frank Andersen peger på, at den store gruppe af vælgere først og fremmest vil få deres informationer om valget fra de traditionelle massemedier.

"Nettet bliver ikke en afgørende stemme i valget," siger Frank Andersen.

Lige som den politiske kommentator Niels Krause-Kjær mener han, at Venstre og de politiske partier har meget at lære endnu for at udnytte mulighederne i web 2.0.

Venstres partisekretær, Jens Skipper Rasmussen, pointerer over for Computerworld, at internettets web 2.0 teknologier er meget vigtige for at få partiets budskab ud til så mange vælgere som muligt.

Ordentlig politik afgørende
Han henviser til, at brugerne har mulighed for at kommentere på en lang række af Venstres tiltag på nettet med både blogs, Facebook og MySpace.

"Men vi kan ikke ændre på, at man skal have en ordentlig politik for at vinde valget. Hvis ikke det er tilfældet, så kan man ikke vinde valget på at servere det lækkert på nettet," siger Jens Skipper Rasmussen.

Han understreger, at Anders Fogh Rasmussen selv skriver sin blog. Tiden finder statsministeren på turen rundt med valgbussen, fortæller Jens Skipper Rasmussen.

Aldrig skrevet en linie
Foreløbigt har Anders Fogh Rasmussen i dag, tirsdag 30. november 2007, skrevet tre indlæg på sin blog og fået 23 kommentarer tilbage.

Og det står Anders Fogh Rasmussen helt selv for, understreger partisekretæren.

"Jeg har aldrig skrevet en linie på den blog," bedyrer Jens Skipper Rasmussen til kritikken fra blandt andet Niels Krause-Kjær om, at blogs fra partiledere som statministeren ikke fungerer.

"Jamen det er utroligt så kloge, folk er," siger Jens Skipper Rasmussen.

Efter valget må man tage det hele op til revision for at lære af det til næste gang, lyder det fra ham. Det vigtige for partiet er at være med på de platforme, der er tilgængelige for at nå vælgerne.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: ERP – få optimal udnyttelse af dine store mængder af værdifulde data i den digitale transformation

Få indblik i, hvordan alle virksomheder kan optimere deres kritiske processer og hvordan du realiserer det uforløste potentiale gennem denne procesoptimering. Du får indsigt i forretnings-processer, digital værdiskabelse og teknologi, der har hjulpet mange virksomheder på vej med deres digitale transformation.

20. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Fremtidens It service management - optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

21. august 2020 | Læs mere


Premium
TDC trak sig fra fiberudrulning og smækkede med døren i Slagelse Kommune: Nu graver TDC igen i kommunen
Efter flere måneders stridigheder mellem TDC og Slagelse Kommune valgte teleselskabet af afblæse fiberudrulningen i byen. Nu viser det sig, at Danmarks største teleselskab igen graver fibernet ned i kommunen.
Computerworld
YouSee lancerer ny streamingtjeneste i Danmark
Efter sommerferien går YouSee i luften med et nyt streamingtilbud til danskerne, der beskrives som et af verdens mest streamende folkefærd.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Sådan: Giv medarbejderne frit valg og øg arbejdsglæden
Mange virksomheder udleverer stadig samme smartphone, laptop eller tablet til alle medarbejderne. Det kan koste dyrt på produktivitet, effektivitet, arbejdsglæde – og reelt også medføre ressourcespild, massivt øget administration og øgede sikkerhedsrisici. Men det behøver slet ikke at koste ekstra, hvis du giver medarbejderne indflydelse på, hvilke enheder de skal arbejde på. Tværtimod kan du med en gennemtænkt choose-your-own-device-aftale stille præcis det udvalg af enheder og tilbehør til rådighed, som både lever op til medarbejdernes forventninger og virksomhedens sikkerhedskrav.