Artikel top billede

Her er de bedste steder at outsource til

Sprogevner, kulturel kompatibilitet og data-sikkerhed er vigtige ting, når firmaer skal outsource deres it-tjenester. Se listen over de 30 mest attraktive steder at sende opgaverne hen,

Se listen over de attraktive lande at outsource til.

Computerworld News Service: Både de europæiske og amerikanske virksomheder vil øge fokus på outsourcing markant i de kommende år.

Analysehuset Gartner spår, at investeringerne vil stige med 40 procent i USA og 60 procent i Europa i 2008.

Ifølge analysehuset har benyttet sig af lejligheden til at udarbejde en liste med de 30 mest attraktive lande at sende it-opgaverne hen.

Ifølge Gartner er destinationer på det amerikanske kontinent det mest attraktive for købere i USA at outsource til.

Det skyldes ikke mindst, at de latinamerikanske lande i stigende grad bliver værdsat for deres spansktalende medarbejdere, sel vom IP- og sikkerhedsproblemer stadig er mere fremherskende.

I Asien/Stillehavslandene støtter Kina, Indien og Singapore udbygningen af outsourcing-industrierne voldsomt , men Kina klarer sig dårligt, når det kommer til sproglige evner.

Politiske og økonomiske risici er et problem i Pakistan, Filippinerne, Sri Lanka og Vietnam, mens dyrere områder som Australien, New Zealand og Singapore ligger i spidsen, når det gælder kulturel kompatibilitet, global og juridisk udvikling og data- og intellektuel sikkerhed og privacy.

Regeringsstøtte er generelt lav i EMEA-regionen.

Irland, Israel, Nordirland og Sydafrika scorer højt på deres engelskkundskaber.

Men Tjekkiet, Slovakiet, Ungarn, Polen og Rumænien får gode point for alternative sprogkundskaber, der er attraktive for et stigende antal kontinentale europæiske købere.

De nye EU-lande, Slovakiet og Rumænien, ligger sammen med Rusland og Ukraine i front, når det kommer til lave omkostninger, men Gartner noterer, at omkostningerne i EMEA-regionen generelt er flydende.

Se listen over de attraktive lande at outsource til.

Oversat af Mille Bindslev




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere