Artikel top billede

De hotte julefrokoster - se hele listen

Håndjern, hasardspil, skjorter i brand og ansatte bag lås og slå er blot nogle af de ting, som ansatte i danske it-selskaber fortæller om fra deres julefrokoster. Se hele listen over julefrokost-beretninger her.

Computerworld.dk har gennem december bragt en stribe beretninger om de danske it-selskabers julefrokoster.

Og det er ikke altid, at det er gået lige stille for sig, lader det til.

Vi bringer her hele oversigten over de bragte beretninger fra julefrokosterne i den danske it-branche - der tæller både en tidligere og en nuværende minister.

Klik på links for at komme videre.


Det vildeste er glemt
21.12 - Det handler om at møde kollegaer i en stor organistation, når IT- og Telestyrelsen holder julefrokost, fortæller vicedirektør Marie Munk, som har glemt de vildeste oplevelser.


Skal du med en tur på stationen?
20.12 - Administrerende direktør i Xerox, Morten Felding, fortæller om årets julefrokost, hvor et par betjente i civil afbrød det intense black jack-kortbord.


Kontorchef med ild i skjorten
19.12 - It-branchen er kendt for vilde fester. I det offentlige går det ikke helt så hedt til. Alligevel kan der gå ild i kontorchef Lars Frelle-Petersen fra Den Digitale Taskforce.


I håndjern på kaptajnens kontor
18.12 - Direktør Henrik Sørensen fortæller om Spamfighters julefrokost, om at blive smidt ud af politiet, og om Dan Rachlins nye jakke.


Fest under vandet
17.12 - Administrerende direktør Michael Houghton-Larsen for Sirius IT Danmark fortæller om årets julefrokost, spioner, skurke, Bond-babes og julefrokost under vandet.


Låste medarbejderne inde
14.12 - Divisionsdirektør Lars Smith fortæller om sidste års brag af en julefrokost i Siemens IT Solutions and Services, og om dengang han var nødt til at låse medarbejderne inde.


Diskretion i ministeriet
13.12 - Videnskabsministeriet holder julefest med band fra egne rækker, fortæller Helge Sander, som holder kortene tæt til kroppen, når det gælder de vilde oplevelser.


Spiste som vinduespynt
12.12 - IT-Branchens administrerende direktør Jakob Lyngsø holder julefrokost i Absalons fodspor rundt i København og mindes en julefrokost som spisende udstillingsgenstand.


Det bliver bedre år for år
11.10 - Temabarer bar festen frem, fortæller Mogens Bransholm, direktør hos Cisco.


Bestyrelsesformanden aner intet
10.12 - I Zero Point Software ved bestyrelsesformand David Hansen intet om, hvad der skal ske ved julefrokosten i den lille spilproducent.


De sjoveste var på Christiansborg
07.12 - Vi holder først julefrokost efter jul, fortæller Morten Kjærsgaard fra OSL. De bedste minder har han fra de julefrokosterne han var med til, da han arbejdede på Christiansborg.


Til julebal med Carpark North
06.12 - HP's kommunikationschef, Henrik Kirkeskov, husker den julefrokost, hvor rockbandet Carpark North kom og spillede, som en af de fedeste.


KMD-boss til fest på rodeo-tyr
05.12 - Direktør Lars Monrad-Gylling fortæller om årets julefrokost i KMD, og om den bedste af slagsen med blandt andet rodeotyr.


It-minister i Nyhavn inden arbejdstid
04.12 -Direktør Frank Jensen fortæller om Telecom Scandinavias julefrokost og om sin bedste julefrokostoplevelse som it- og forskningsminister.


Arrestation på Oslo-færge
03.12 - Smagfuldt er nøgleordet til Creunas julefrokost, siger Nanna Engberg fra webfirmaet. Hun har dog oplevet Jubii-julefester med arrestationer og kæmpe-erstatninger på Oslo-færgen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere