Hvor og hvordan skal din virksomhed holde julefrokost i år, Mogens Bransholm, direktør hos netværksleverandøren Cisco Systems Danmark?
"Vi har allerede holdt vores julefrokost. Den holdt vi den 30. november i Thorvaldsens Hus i København. Julefrokosten var fordelt på to etager med spisning i resturanten og efterfølgende dans i loungen nedenunder til klokken tre om morgenen."
Hvor mange var I?
Vi var 76 deltagere i alt. Cirka 90 procent af alle Cisco Danmarks medarbejdere deltog.
Var det med ægtefæller?
Nej, vi synes, at julefrokosten udelukkende er en fest for firmaets medarbejdere. Til gengæld har vi en lang række familieevents fordelt over resten af året. Vi har jo juletræsfest for hele familien.
Der klipper vi julepynt, og der er julemand samt gaver til børnene. I år holdt vi sommerfest med ægtefællerne i resturanten hos B93, hvor vi lavede barbequefest.
Desuden har vi en årlig dag, vi kalder Kids@Work, hvor alle medarbejdernes børn får lov til at komme med på arbejde. Så vi fester og hygger også med familierne."
Hvilken julefrokost i firmaregi er den bedste, du har været til?
"Vores julefrokoster bliver bedre og bedre år for år. Der er gået konkurrence i, at julefrokosten skal være bedre end året før, og det er hvert år et nyt team der står for at arrangere. I år var den bedste hidtil.
Vi fik velkomstdrinks udenfor, og der blev danset hele natten. Man kunne mærke, at folk havde lyst til at være sammen med kollegerne og langt de fleste blev da også til lukketid.
Underholdningen stod medarbejderne selv for. Der blev lavet sjov med en lang række medarbejdere i en Cisco-opførsel af 'Chris og Chokoladefabrikken'.
Det var helt vildt skægt. Desuden har vi hvert år en fremtidsquiz, hvor man skal tippe 13 rigtige om, hvad der sker i løbet af det næste år. Halvdelen af spørgsmålene handler om Cisco, mens resten er Se & Hør-spørgsmål om Kongehuset m.fl. Og så blev der givet præmier til sidste års vindere af fremtidsquizzen."
Hvad er det vildeste, du har prøvet til en julefrokost?
"Jeg er nok ikke den vildeste til julefrokosten, men morer mig strålende. Der var dog et år, der var ekstra gang i den.
De enkelte afdelinger skulle lave hver deres drinks. Der blev derfor åbnet forskellige temabarer, eksempelvis en tequila-bar og en strawberry daiquiri-bar i løbet af aftenen. Det gav en temmelig løftet, men også sjov stemning."