Artikel top billede

Computerworld inviterer til it-messe

Danmarks store it-messe bliver nu endnu større. Se her, hvad du endelig ikke må gå glip af.

Computerworld arrangerede sidste år for første gang i samarbejde med easyFairs en innovativ messe for it-professionelle.

Den kombinerede en demonstration af nye it-produkter i øjenhøjde med fokuserede seminarer og tematiske ekspertdebatter.

I år udvider vi ICT Trade Show Copenhagen 2008 med Internet Expo 2008 – en messe om digital markedsføring på internettet.

Desuden afholder vi Webchamp 2008 – hvor vi kårer Danmarks bedste på nettet og får eksperternes bud på fremtidens netoplevelser – i tilknytning til ICT Trade Show.

Bella Center i København

Således danner Bella Center 27. og 28. februar rammen om den største it-messe i Danmark i 2008, hvor omdrejningspunktet er, hvordan vi kan bruge it og internettet til at gøre bedre og flere forretninger.

Danmark har i flere år ikke haft en it-messe.

De tidligere messer voksede sig store og spraglede som uoverskuelige markedspladser, der alligevel ikke tilbød den helhed i form af produktportefølje, som de toneangivende internationale messer.

Derfor genopfandt Computerworld sidste år it-messen i samarbejde med messearrangørerne easyFairs, som har udviklet et fornyende messekoncept.

Kort sagt handler det om at fokusere på en række centrale temaer, matche udstillerne og de besøgende bedre og tilføre en kompetencedimension til messebesøget.

Formålet er at skabe et nyttigt og effektivt mødested for it-profesionelle, der både leverer overblik og indsigt.

For eksempel arrangerer Computerworld en række ekspertpaneldebatter på messen med udgangspunkt i de teknologiske temaer.

Deltagerne vil naturligvis kunne deltage i debatten og spørge til perspektiverne i teknologien.

Paneldebat

Paneldebatterne kommer blandt andet til at handle om:

It-sikkerhed
Fra brandslukning til risikostyring. Nu kan der sættes pris på, hvad det kan betale sig for virksomhederne at investere i it-sikkerhed i forhold til risikoen.

Virtualisering
Virksomhedernes datamængder vokser eksplosivt. Terabytes bliver snart til...fortsættes

... petabytes. Virtualisering er en måde at håndtere omfattende datamængder nemt og fleksibelt for store og små virksomheder.

Digital markedsføring
Nogle virksomheder har været hurtige til at forstå markedsføringsmulighederne på nettet. Andre har ikke. Hvad er mulighederne i crowd sourcing og social networks – og hvem løber med mulighederne?

Software som service
Drømmen om “it fra et stik i væggen” er blevet til virkelighed. Næste generation af applikationer er klar til at betjene virksomhederne på distance. Hvad kan man regne med, og hvor ligger fælderne?

Paneldeltagerne tæller blandt andre Jakob Braun, solution strategist, CA Danmark; Ken Willén, sikkerhedsekspert, Symantec; Brian Vinter, professor i datalogi, Københavns Universitet; Peter Friis, direktør, Google Danmark; Christian Kongsted, teknisk chef, Notabene; Peter Suhr, director, Gartner.

Computerworlds erhvervsredaktør Jan Horsager tilrettelægger og gennemfører ekspertdebatterne.

Webchamp

I tilknytning til messen arrangerer Computerworld samtidig i samarbejde med Userneeds den årlige Webchamp-konference, hvor vi afslører, hvem der er de bedste til at skabe brugeroplevelser på nettet, og hvordan de har skabt succesen.

Webchamp 2008 sætter samtidig fokus på nettets fremtid – hvilke nye tendenser og teknologier, der bliver afgørende for den gode weboplevelse fremover.

Hvordan bliver man set på nettet – og hvordan forandrer vi det levende net – et net, hvor vi bruger billeder og navigerer efter billeder i langt større omfang end i dag.

Blandt indlægsholderne er:

- It-iværksætteren Jan Erik Solem, som fortæller om Polar Rose, en ny billedsøgemaskine, der gør det lettere at navigere på nettet efter billeder fremfor tekst.

- Distributionschef Erik Henz Kjeldsen fra DR, som fortæller om, hvordan levende billeder forandrer internettet og skaber..fortsættes

.. nye weboplevelser for brugerne.

- Thomas Madsen-Mygdal, stifter af 23 – en global dansk visuel kommunikationstjeneste – som fortæller om perspektiverne i overgangen fra tekst-kommunikation til visuel kommunikation ved hjælp af billeder og video; og mange flere.

Særavis på vej

Computerworld udgiver i øvrigt i forbindelse med messen i næste uge en særavis, der fokuserer på de udvalgte teknologier og de forretningsmæssige aspekter af dem, så deltagerne så at sige kan tage overblikket med sig hjem.

Formålet med initiativet er at levere en nyttig ramme for dem, der vil noget med it.

Vi håber, at vores læsere oplever det sådan. Lad os endelig vide, om vi har ret.

Læs mere om ICT Trade Show Copenhagen 2008. Du kan også læse mere om Webchamp.

Med venlig hilsen

Mikael R. Lindholm, chefredaktør
Computerworld




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere


Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere