Artikel top billede

Explorer 8 spænder ben for Office Live

Forsøger man at anvende Microsofts nye online kontorpakke sammen med den nye Internet Explorer 8, får man besked om at nedgradere. De virker nemlig ikke sammen.

Microsofts to nyeste produkter er ikke kompatible med hinanden. Man kan således ikke benytte Software-gigantens nye online kontorpakke, der er blevet døbt Office Live, sammen med den nye version af Internet Explorer.

Det skal retfærdigvis siges, at Internet Explorer 8 foreløbig kun er frigivet i en betaversion, som er henvendt til udviklere.

Office Lives problemer med at fungere sammen med Internet Explorer 8 bunder, ifølge software-fabrikanten netop i denne kendsgerning.

"Den nye Internet Explorer er foreløbig kun udgivet i en beta-version, og den endelige version af browseren vil den naturligvis understøtte Office Live," fortæller Mortimer Liebman, der er produktansvarlig for Windows i Microsoft Danmark.

"Det manglende samspil mellem de to nye applikationer skyldes blandt andet, at det er to forskellige udviklingsgrupper, som arbejder på hver deres projekt," fortæller Mortimer Liebmann til Computerworld.

"Et hvert problem mellem Office Live og Internet Explorer 8 vil være elimineret i den endelige version af browseren," lover han.

Microsofts nyeste browser har ifølge bloggen readerszone.com dog ingen problemer med at håndtere den konkurrerende online kontorpakke, Google docs.

Også problemer med Update

En anden betydelig svaghed i Internet Explorer 8 er forbindelsen til en anden Microsoft tjeneste, Windows Update, det skriver Computerworlds søsterside i Norge.

Brugere, der forsøger at få adgang til opdateringstjenesten med Internet Explorer 8 Beta 1, få nemlig en meddelelse om, at tjenesten ikke kan håndtere den nye browser.

Microsoft oplyser, at de naturligvis også arbejder på at rette denne fejl.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere