Lad din browser tale til dig

Ny browser fra IBM giver blinde og svagtseende mulighed for at finde rundt på Internet

Indhold

SAN MATEO, USA (IDG News Service)/ 22. oktober 1998: IBM har lanceret en internetbrowser designet til at give blinde og svagtseende computerbrugere nemmere adgang til Internet.

Browseren har fået navnet Home Page Reader for Windows, og benytter IBM?s teknologi til kunstig tale, ViaVoice OutLoud, som kan læse indholdet af en webside op for brugeren.

Ideen med Home Page Reader er ifølge IBM at minimere informationskløften mellem seende og blinde, siger IBM?s researcher på projektet, Chicko Asakawa, som selv er blind.

Home Page Reader anvender et 10-tasters numerisk tastatur, der sætter brugeren istand til at navigere på Internet. En mandestemme læser teksten, mens en kvindestemme læser links, så brugeren kan skelne mellem de forskellige typer information.

Home Page Reader vil være på markedet til januar. Den kommer til Windows 9x og NT. Prisen er fra 149 US dollar og op.

lms
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
GDPR: De bedste værktøjer til forankring og automatisering

GDPR er forlængst blevet en del af hverdagen i alle organisationer, og vi kan ikke komme uden om, at det koster dyrt at negligere vigtigheden af det. Det kan være en stor mundfuld at skulle holde styr på regler, håndtering og vedligeholdelse. Derfor sætter vi fokus på forankring og automatisering på denne konference.

02. december 2021 | Læs mere


Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere