Artikel top billede

Apple-opdatering løser 70 fejl i Mac OS X

Apple retter med en opdatering til Mac OS-styresystemet hele 70 fejl. Øget stabilitet er i fokus.

Computerworld News Service: Apple har opdateret Mac OS X. Opdateringen indeholder ikke færre end 70 fejlrettelser til styresystemet og dets komponenter.

Blandt ændringerne i Mac OS X 10.5.3 er adskillige problem-løsninger til Apples back up-applikation, Time Machine.

Opdateringen har desuden fokus på ting som kompatibilitets-problemer mellem styresystemet og hardware, Time Capsule samt forskellige kompatibilitets-ting med Aperture 2.

Desuden er stabiliteten når man gennemfører en fuld gendannelse fra Time Machine blevet forbedret.

Apples virtuelle desktop-applikation, Spaces, er også genstand for visse mindre opdateringer. Blandt andet har Apple løst et problem med applikations-vinduerne, når man skifter desktop frem og tilbage.

Desuden har Apple løst et problem, hvor brugeren bliver sendt til et nyt område, når han trykker på Command-Tab-tasterne.

Apple har desuden 10 fejlrettelser til mail-funktionen i Mac OS X 10.5.3, hvor der tidligere har været problemer med stabiliteten, når brugeren trak store attachements over til en mail.

Desuden er Automator, AirPort, Address Book, Parental Control og VoiceOver alle blevet opdateret med forskellige løsninger, der alle sigter mod øget stabilitet.

Opdateringen er på i alt 420 mb.

Oversat af Dan Jensen




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere


Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere