Artikel top billede

Dansker afløser Valtech-stifter som formand

Danske Lars Bladt er netop blevet udnævnt som bestyrelsesformand for den børsnoterede Valtech-koncern, der har hovedsæde i Paris. Nu skal den danske model rulles ud i hele verden.

34-årige Lars Bladt er valgt som bestyrelsesformand i den franske konsulentkoncern Valtech.

Han overtager posten efter Valtechs stifter, Jean-Yves Hardy, som efter 15 år træder tilbage, men fortsætter som administrerende direktør for Valtech i Frankrig.

Koncernledelsen i Frankrig fik øje på fremgangen i det danske Valtech-selskab og hentede sidste år Lars Bladt til Paris, hvor han som chief operations officer eller driftsdirektør har implementeret elementer fra ’den danske model’ på globalt plan.

"Strategien med mig som formand for bestyrelsen er at strømline forretningen Valtech og rulle den danske model ud i hele koncernen," siger Lars Bladt.

Den danske model

Valtech udvikler internetløsninger på baggrund af en række forskellige, standardsystemer og -teknologier indenfor CMS- og portal-baserede websites, intranet og extranet.

Den danske model, der får æren for de solide danske resultater gennem de senere år, består i at blande kompetencerne.

"Vi har forretningskonsulenter, tekniske konsulenter og kreative/kommunikative konsulenter. Det gælder om at få de kreative til at snakke med slipsedrengene og også få teknikerne med ind over. Resultatet er optimale løsninger, og de er igen baggrunden for de resultater, Valtech har opnået i Danmark," forklarer Lars Bladt.

Valtechs nye bestyrelsesformand har været hos Valtech A/S siden 1999 - senest som administrerende direktør.

Blev investeringsdirektør

Han stoppede i december 2006 og blev så formand for den danske Valtech-bestyrelse og driftsdirektør i det franske moderselskab.

"I december sidste år stoppede jeg som driftsdirektør i Valtech og er i dag direktør i investeringsselskabet Dansk Generationsskifte, hvor jeg har ansvaret for vores satsning i grossistkoncernen Trade Wind," fortæller Lars Bladt.

Valtech beskæftiger cirka 100 medarbejdere i Danmark og 1.200 i alt.

Den danske virksomhed har kontor på Holmen i København og i True ved Århus og tæller blandt andet Novo Nordisk, Merlin Entertainments (Legoland), Audi, Sydbank, BEC, ATP og Icopal blandt sine kunder.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere