Artikel top billede

Populær renoverings-hjemmeside halter bagefter

36.000 danskere har afleveret ansøgning om tilskud fra byggepulje. Mange brugere river sig i håret.

Boligejere med håb om at få del i regeringens puljemidler på halvanden milliard kroner oplever forsinkelser og problemer med at vedhæfte filer til det elektroniske ansøgningsskema på hjemmesiden boligforbedringer.dk.

Computerworld har hele tirsdag modtaget oplysninger fra læsere, som selv prøver lykken på den offentlige hjemmeside, som er porten til midlerne, der håndteres af Erhvervs- og Byggestyrelsen.

Ifølge styrelsen har 36.000 danskere i løbet af de første halvanden time gennemført en ansøgning om støtte til byggeprojekter.

Det skriver Erhvervs - og Byggestyrelsen i en pressemeddelelse.

Andres skyld

Ifølge styrelsen har servere og ansøgningsskema kunnet klare den store belastning, men der har ifølge Erhvervs- og Byggestyrelsen "en overgang været ventetid på at modtage log-in pga. stor trafik hos mailudbydere.

Ligeledes har der været meget stort pres på call-centret, som har fungeret, men hvor brugerne har oplevet problemer med at komme igennem, fordi flere telefonselskaber ikke har kunnet klare belastningen," hedder det i pressemeddelelsen.

"Jeg er meget tilfreds med de første tal om ordningen. Efter kun 1,5 time havde 90.000 oprettet sig som brugere på vores hjemmeside. 36.000 har indsendt deres ansøgning online - og 23.000 har allerede fået kvittering på deres ansøgning," siger vicedirektør Henning Steensig i pressemeddelelsen.

Det er ikke kun Computerworlds læsere, som melder om problemer i forbindelse med Erhvervs- og Byggestyrelsens puljeside.

Også andre medier modtager henvendelser fra læsere, der oplever forsinkelser i forbindelse med ansøgninger om tilskud til boligrenovering.

Erhvervs- og Byggestyrelsen opfordrer boligejerne til at væbne sig med tålmodighed på hjemmesiden.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


Kom hackerne i forkøbet: Sådan gør du din cybersikkerhed kampklar

Kom hackerne i forkøbet. Eksperter deler de bedste erfaring til, hvordan du øger din cybersikkerhed.

01. juni 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?