Artikel top billede

Datatilsynets medarbejdere under det fælles personalemøde.

Sommer på jobbet med Lena Andersen, Datatilsynet

For Datatilsynet er sommerferien en mulighed for at få bund i de lidt ældre sager, fordi politikere og Folketinget holder ferie. Lena Andersen, kontorchef i Datatilsynet er på job i sommervarmen.

Hvilke fem ord kendetegner din arbejdsplads?

"Så vil jeg tage vores værdier: Dynamik. Dialog. Gensidig respekt. Effektivitet. Kvalitet / Faglighed."

Hvor varmt er der på din arbejdsplads netop nu?

"Puha, det ved jeg ikke. Jeg har ikke noget termometer. Men det er jo er sted med megen sol, så det kan blive ret varmt, så vinduerne står åbne. Der er ellers dejlig udsigt til Marmorkirken, men på grund af varmen sidder jeg for nedrullede gardiner."

Hvorfor er du på arbejde i denne uge?

"Min direktør og jeg har delt sommeren imellem os. Så hun tager de første tre uger og jeg de sidste tre uger af sommerferien.

På den måde er der en af os hele tiden. Det er rart at være erfarne medarbejdere på arbejde, som kan stå til disposition for løsning af eventuelle sager. Samtidig har den af os, som ikke er her, reelt fri."

Er der fordele ved at arbejde om sommeren?

"Ja. Nogle af dem, som giver os meget at lave, nemlig Folketinget og politikerne, holder ferie.

Derfor har vi lidt tid til at nå nogle af de lidt ældre sager, som vi ikke har haft tid til, fordi vi har travlt med at lave høringssvar til politikere og ministerier.

Inden jeg skal på ferie, skal jeg arbejde på en stor høring omkring markedsføring på internettet, og så glæder vi os til, vi får svar fra Facebook. Jeg keder mig sjældent på arbejdet."

Er kantinen lukket? Hvis nej, er kvaliteten den samme som ellers? Hvis ja, hvad gør I så?

"Vi har ikke en kantine hvor vi kan købe mad. Så i den frokoststue med tilhørende køkken, vi har, kan vi stadigvæk selv smøre os noget rugbrød og varme lidt i mikrobølgeovnen. Vi kan gå ud på vores tagterrasse og spise, og det er dejligt. "




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere