Artikel top billede

PFA dropper eksterne konsulenter

PFA ansætter 30-35 mand - og dropper eksterne konsulenthuse. Læs her hvorfor.

PFA vender ryggen til de eksterne it-konsulenter på udviklingsområdet og ansætter i stedet selv 30-35 mand. Nye behov er årsag til skiftet, lyder det fra Claus Flinck, it-direktør hos pensionselskabet.

"Det kræver interne ressourcer at få den udvikling og innovation, som vi skal skabe over de næste par år," siger Claus Flinck, som tilføjer, at omkostninger også har været vigtige for beslutningen.

Han forklarer, at beslutningen rammer bredt hos de konsulenthuse PFA har samarbejdet med, men vil ikke nærmere ind på, hvem der er tale om.

Det er ikke decideret utilfredshed med de eksterne konsulenter, som får PFA til at skifte kurs. Faktisk nærmest tværtimod.

"Eksterne konsulenter til udvikling har været det rigtige indtil nu. At PFA i dag står som et af de bedst konsoliderede selskaber i markedet, skyldes blandt andet evnen til at rykke hurtigt med it-understøttelse af markedsmæssige muligheder," siger Claus Flinck og fortsætter:

"Tidligere var vores indgangsvinkel time to market, hurtig udvikling og stor skalerbarhed, og så kan du virkelig rykke noget med eksterne konsulenter. Omvendt er der en masse positive dynamikker omkring videnoverdragelse og innovation, som fungerer bedre, hvis du har ressourcerne internt."

Købers marked

Claus Flinck forklarer, at oprustningen af de interne kompetencer har stået på i mere end et år.

I foråret 2008 ansatte PFA op mod 70 medarbejdere, og Claus Flinck fortæller, at den interne it-funktion med den seneste udvidelse vil nærme sig 150 ansatte.

Og der er stor forskel på betingelserne i jobmarkedet nu sammenlignet med ansættelsesrunden i 2008.

"I 2008 fik vi ikke nok ansøgere, så vi måtte ud og gøre alt muligt for at få folk til at søge. Denne gang er der en mængde gode ansøgere, men vi hører gerne fra flere," lyder det kækt fra Claus Flinck.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere


Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere