Artikel top billede

Zuckerberg vil forbinde alle på Facebook

Ifølge Facebooks stifter og topchef, Mark Zuckerberg, er det slet ikke nok med de nu 300 millioner brugere på verdensplan. "Vi er kun lige begyndt," siger han.

Computerworld News Service: Facebook har nu over 300 millioner brugere på verdensplan og har oven i købet fået et positivt frit cash flow tidligere end forventet, fortæller virksomhedens topchef, Mark Zuckerberg.

Selvom 300 millioner er "et stort antal" medlemmer, så er det kun begyndelsen for den sociale netværks-virksomheds mål om at forbinde "alle", skriver Mark Zuckerberg på virksomhedens officielle blog.

I takt med at brugerbasen fortsat vokser, står virksomheden over for nogle "sjove og vigtige udfordringer" i forhold til at gøre Facebook-sitet hurtigere og mere effektivt, skriver han. Måske i en hentydning til den nye Facebook Lite, der er en minimalistisk version af sitet, bygget med hastighed som et ideal og uden de mange features fra Facebook "classic".

Virksomheden, som er privatejet og ikke afslører mange økonomiske detaljer om sin forretning, havde først forventet et positivt frit cash flow næste år men opnåede målet allerede i dette års andet kvartal, oplyser Mark Zuckerberg.

Det betyder, at Facebook nu genererer nok likviditet fra driften til at dække sine investeringsudgifter. Det inkluderer dog ikke likviditet genereret fra eksempelvis private investeringer, der ikke er direkte relateret til virksomhedens forretningsresultater, forklarer en kilde.

"Det er vigtigt for os, fordi det gør det muligt for Facebook at blive en stærk, uafhængig tjeneste på den lange bane," siger en glad Mark Zuckerberg.

Oversat af Thomas Bøndergaard




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere